Η Φαίη Σκορδά βρήκε το hot φόρεμα που κολακεύει κάθε ψηλό κορίτσι

Νατάσσα Σχοινά
Η Φαίη Σκορδά βρήκε το hot φόρεμα που κολακεύει κάθε ψηλό κορίτσι

Μία εμφάνιση που εύκολα φαντάζεσαι να κάνεις στο νησί.

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση. Η καριέρα της άρχισε από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, έκανε μεταγραφή στο Μακεδονία TV και έπειτα ήρθε στην Αθήνα, όπου για 4 χρόνια ήταν στο ALTER. Το MEGA ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα της και έπειτα ο ANT1.

Έχοντας περάσει, λοιπόν, από μερικά από τα πιο μεγάλα και γνωστά κανάλια της εγχώριας τηλεόρασης και έχοντας αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αναμενόμενα οι στυλιστικές της επιλογές θα έρχονταν στο προσκήνιο.



Οι αναρτήσεις της Σκορδά στο Instagram

Αυτήν την περίοδο, η Σκορδά απολαμβάνει τα μπάνια της και τον ήλιο που έχει να προσφέρει η όμορφη χώρα μας. Στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες για να αποτυπώσει τη διάθεσή της και το πώς τα περνάει.

Η Φαίη Σκορδά κατέρριψε τον μύθο ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το μπλε

Το hot φόρεμα

Πρόσφατα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα hot στυλ μαύρου φορέματος με high slit στο πλάι, αναδεικνύοντας τα μακριά της πόδια και το ύψος της. Οι κομψές επιλογές που αγκαλιάζουν το σώμα, άλλωστε, ανήκουν στα go-to outfit που δημιουργεί γενικά η παρουσιάστρια.

Για την ολοκλήρωση της εμφάνισης, απευθύνθηκε στα κλασικά μαύρα πέδιλα, ενώ «έσπασε» τη μονοχρωμία με ένα μικρό τσαντάκι σε ροζ χρώμα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις και μερικές επιλογές για να αντιγράψεις το look της. Πέδιλα, φορέματα που μπορείς να φορέσεις είτε σκέτα στην αέρινα εκδοχή τους είτε με ζώνη που θα τονίσει τη μέση και, φυσικά, τσάντες.