Ψάχνεις outfit για τα Χριστούγεννα; Δες τα ωραιότερα looks της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ψάχνεις outfit για τα Χριστούγεννα; Δες τα ωραιότερα looks της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Diana, η Μeghan Markle και η Kate Middleton έχουν πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις που αξίζει να αντιγράψεις την περίοδο των εορτών.

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο και όπως είναι αναμενόμενο κάθε τους δημόσια εμφάνιση απασχολεί έντονα τον Τύπο. Όλα αυτά τα χρόνια, τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας είναι στραμμένα επάνω τους ωστόσο αυτές τις εορταστικές ημέρες κάπως μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις ενοίκους του Παλατιού και τα κομψά τους outfits.

Η πριγκίπισσα Diana, η βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και οι επόμενες γενιές των royals (Kate Middleton, Meghan Markle, πριγκίπισσα Βεατρίκη κ.ά) φροντίζουν κάθε χρόνο τα γιορτινά τους looks να αρμόζουν στον τίτλο τους. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Μα φυσικά επιλέγοντας εντυπωσιακές ultra chic δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας και σχεδιαστών.

Οι τάσεις μπορεί να αλλάζουν διαρκώς το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως από τα τολμηρά για την τότε εποχή κοστούμια της πριγκίπισσας Diana μέχρι τη fancy συλλογή παλτό της Κate Middleton, μεσολαβούν αρκετά statement looks. Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ξέρει καλά πώς να τραβήξει την προσοχή με τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις της και να μας δώσει #Inspo σε θέματα στυλ.

Τι να φορέσεις τα Χριστούγεννα- Τα καλύτερα royal looks για να πάρεις έμπνευση

Τα μονοχρωματικά looks αποτελούν πρόταση για να δείχνεις κομψή από το πρωί ως το βράδυ. Total black σύνολα ή κοστούμια σε έντονο χρώμα παραμένουν για ακόμη μια χρονιά in fashion και αξίζει να τα υιοθετήσεις. Η Kate Middleton έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με σύνολα στην απόχρωση του κόκκινου και του καφέ ενώ η Meghan Markle φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τις γήινες αποχρώσεις και το σκούρο μπλε.

Μeghan Markle

meghan kate2

H Kate Middleton και η Meghan Markle.

H Meghan Markle φορά παλτό και φόρεμα δημιουργία της Victoria Beckham, καπέλο Philip Treacy και μπότες Stuart Weitzman.

meghan1

Τα Χριστούγεννα του 2017 η Δούκισσα του Sussex φόρεσε μπεζ παλτό Sentaler, καφέ μπότες και ασορτί τσάντα Chloe.

Kate Middleton

kate1

Η Kate Middleton έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση τα Χριστούγεννα του 2014 φορώντας καφέ καρό παλτό από Moloh και ψηλοτάκουνες γόβες Emmy.

kate4

Για τα Χριστούγεννα του 2016, η Kate Middleton επέλεξε ένα σκουρόχρωμο παλτό Hobbs με γούνινες λεπτομέρειες.

kate3

Το καρό Miu Miu φόρεμα της Δούκισσας του Cambridge ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση. Η Kate Middleton το επέλεξε για την ημέρα των Χριστουγέννων του 2017.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η μονάρχης φημίζεται για τα μονοχρωματικά της looks σε έντονα χρώματα. Τα Χριστούγεννα του 2014 η Ελισάβετ επέλεξε μωβ σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα και μαύρα παπούτσια.

elizabeth
elisavet2

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με παλτό σε γκρι-ροζ απόχρωση.

filippos ninaflohr

Τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας αναδείχθηκαν οι πιο κομψοί στην Ευρώπη

Πηγή κεντρικής: apimages



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Meghan Markle εμφανίστηκε με το βραχιόλι της Diana στο Freedom Gala (photos)

Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές ακόμη λαμπερές εμφανίσεις των royals.