Volume up! Oι ελληνίδες celebrities ποντάρουν στον όγκο στα φορέματα των γιορτών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Volume up! Oι ελληνίδες celebrities ποντάρουν στον όγκο στα φορέματα των γιορτών

Δες πως τα φόρεσαν Ευγενία Σαμάρα και Βίκυ Καγιά και πάρε ιδέες για τα εορταστικά σου looks.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει ξεκινήσει κι εμείς αναζητούμε κομψά και εντυπωσιακά fashion items που θα συνθέσουν τα festive outfits μας.

Η αλήθεια είναι πως η περίοδος των εορτών έχει ταυτιστεί με τη λάμψη, την υπερβολή και τα λίγο πιο ιδιαίτερα ρούχα. Τα φορέματα βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη γραμμή, αφού αποτελούν διαχρονική και μοναδικά αγαπημένη επιλογή.

Το polka dot φόρεμα που αγάπησαν οι celebrities

«Παιδιά ποσό καιρό έχουμε να ντυθούμε όμορφα και βγούμε και να γιορτάσουμε και να χορέψουμε;; Και πόσο υπέροχο είναι να γίνεται όλο αυτό με τους κατάλληλους ανθρώπους!!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα polka dot φόρεμα με έντονο όγκο και ασύμμετρο κόψιμο από τη νέα συλλογή του H&M που αναδεικνύει αειφόρα υλικά. Οι έντονοι ώμοι και το σχέδιο του συγκεκριμένου φορέματος συνθέτουν μια extravagant ενδυματολογική επιλογή για τις εορταστικές σου εμφανίσεις.

samara1

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα για τις ανάγκες της τελευταίας της φωτογράφισης. Το μοντέλο-παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και έδειχνε να το απολαμβάνει στο έπακρο. Το top model συνδύασε το polka dot φόρεμά της με πουά αρβυλάκια, δημιουργώντας ένα cool σύνολο.

https://www.instagram.com/tv/CXOf83UIkZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @eugeniasamara

beatrice borromeo royal style3 main

Η Beatrice Borromeo είναι το royal style icon που θέλεις να ξέρεις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν το «χρώμα της χρονιάς» της Pantone για το 2022

10 printed φορέματα για curvy κορίτσια- Inspο η Δανάη Μπάρκα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα polka dot φορέματα της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.