Η Megan Fox το φόρεσε πρώτη, η Δέσποινα Βανδή το απογείωσε το κόκκινο Dundas φόρεμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Megan Fox το φόρεσε πρώτη, η Δέσποινα Βανδή το απογείωσε το κόκκινο Dundas φόρεμα

Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα κόκκινο mini φόρεμα το οποίο μας είναι γνώριμο.

Για ακόμη μια φορά η κριτής του J2US, Δέσποινα Βανδή κέντρισε το ενδιαφέρον με την ενδυματολογική της επιλογή. Η τραγουδίστρια επέλεξε για το live τoy Σαββάτου ένα mini κόκκινο φόρεμα Dundas x Revolve by Peter Dundas το οποίο διαθέτει βάτα στο ώμο ενώ είναι κεντημένο με παγιέτες και κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο embellishment φόρεμα είναι δημιουργία από τη συλλογή της πολυσυζητημένης συνεργασίας του διάσημου σχεδιαστή Dundas με το luxury brand Revolve, η οποία περιλαμβάνει 50 ξεχωριστά fashion items για το Fashion Week της Νέας Υόρκης.


https://www.instagram.com/p/CUQLyfOFN8-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή ολοκλήρωσαν τα μαύρα πέδιλα από Nak Shoes και κοσμήματα Danelian Diamonds. Ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης δημιούργησε το χτένισμά της ενώ η Βάσω Νακοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ.

Η στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή, Έλενα Βαζούρα μίλησε στο Queen.gr για την επιλογή του Dundas party dress: «Το φόρεμα είναι sold-out και το παραγγείλαμε από το εξωτερικό. Μου άρεσε παρά πολύ σαν σχέδιο -πάντα μου άρεσαν τα φορέματα με έναν ώμο. Εάν δει κάποιος το συγκεκριμένο φόρεμα από κοντά είναι πραγματικά σαν έργο τέχνης. Έχει κεντηθεί με τόσα διαφορετικά υλικά με φοβερή δεξιοτεχνία. Η Δέσποινα το υποστηρίζει απόλυτα όπως και το οποιοδήποτε look γιατί πέραν του είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα εκπέμπει και απίστευτο δυναμισμό».

despina vandi j2us hot red dress

photo: Instagram page @desp1navandi

«Εγώ σαν γυναίκα και ως ενδυματολόγος ταυτίζομαι απόλυτα με τη δήλωση που έκανε η Megan Fox η οποία είχε φορέσει πριν από λίγο καιρό το ίδιο φόρεμα. Η Megan Fox είχε απαντήσει τότε σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της ως υπερβολικά σέξι με την εξής ατάκα: «Just me out here ignoring and defying all of your puritanical emotionally repressed projections of what a woman should be» που σημαίνει «Αυτή είμαι απλώς εγώ εκεί έξω η οποία αγνοεί και αψηφά όλες τις πουριτανικές συναισθηματικά καταπιεσμένες πεποιθήσεις σας για το πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα»! Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να αγαπάνε το σώμα τους, να μην απορρίπτουν τη θηλυκότητα τους αλλά να την αγκαλιάζουν και τέλος το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι γυναίκες να αγαπιούνται μεταξύ τους, η κάθε μία να στηρίζει την άλλη. Καλές γιορτές!» συμπλήρωσε η Έλενα Βαζούρα.

Το ίδιο ακριβώς φόρεμα είχε φορέσει η Μegan Fox στο after party του Met Gala 2021, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly. Η Χολυγουντιανή σταρ περπάτησε φορώντας το mini κόκκινο φόρεμα Dundas x Revolve by Peter Dundas το οποίο συνδύασε με κόκκινα πέδιλα, εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και κατακόκκινο κραγιόν.

Το Met Gala δεν πραγματοποιήθηκε φέτος την πρώτη Κυριακή του Μαΐου όιπως κάθε χρόνο αλλά στις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και απολαύσουμε όλες τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί, ανάμεσά τους και την εκρηκτική Megan Fox.

https://www.instagram.com/p/CXYnjWIMsEB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @desp1navandi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

J2US: Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Στικούδη σε hot εμφανίσεις - Το Twitter τις αποθέωσε

Δέσποινα Βανδή: To νέο της τραγούδι για τον χωρισμό και η νέα εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

J2US: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα (photos)