Δέσποινα Βανδή: To νέο της τραγούδι για τον χωρισμό και η νέα εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Δέσποινα Βανδή: To νέο της τραγούδι για τον χωρισμό και η νέα εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα κάνει ξανά την έκπληξη με το νέο της σύντροφο αλλά και με το νέο της τραγούδι που περιγράφει μια κατάσταση, παρόμοια με εκείνη που βίωσε και εκείνη το τελευταίο διάστημα. 

Το τελευταίoυς δύο μήνες, η Δέσποινα Βανδή μας εκπλήσσει με την εξωστρέφεια που την χαρακτηρίζει στα προσωπικά της. Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, τις βραδινές εξόδους μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κύπρο αλλά και στην Αθήνα, είχαμε και νέα έξοδο. Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, όπως επίσης δεν κρύβει το δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά το χωρισμό της και ταυτίζεται με το νέο της τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.


https://www.instagram.com/p/CXWr7yALnH2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιασμένοι χέρι - χέρι

'Οπως εκείνη το τελευταίο διάστημα τον έχει τιμήσει με την παρουσία της, τόσο στις πρόβες στο θέατρο, όσο και στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου στην οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καθηγητής, έτσι και εκείνος αποφάσισε να βρεθεί στα παρασκήνια του J2US χθές το βράδυ, μετά και την επίσκεψη του την περασμένη εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο στην Κύπρο στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα, όπου είχαμε και μελωδικές αφιερώσεις αγάπης μεταξύ τους.

kontaros manolis vandi mpismpikis 1

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάθισε διακριτικά στα παρασκήνια του show, ενώ στα διαλείμματα μιλούσε με την αγαπημένη του, τον Νίκο Κοκλώνη και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Το ζευγάρι αναχώρησε αργά το βράδυ από το στούντιο, με το γνωστό... ανθρωποκυνηγητό των δημοσιογράφων οι οποίοι τους ζητούσαν να κάνουν δηλώσεις. Κατά την αναχώρησή τους, οι δημοσιογράφοι τους είδαν πιασμένους χέρι - χέρι πριν μπούν στο αυτοκίνητο. Φυσικό και επόμενο, για ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι.



Η αλήθεια είναι πως η Δέσποινα που έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτού του είδους τις συναντήσεις με τους δημοσιογράφους ήταν και πάλι άνετη και χαμογελαστή, σε αντίθεση με τον ηθοποιό, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι αμήχανος.


https://www.instagram.com/p/CVaYFwQMZV_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τραγούδι του χωρισμού

Κάθε Χριστούγεννα τα ταυτίζουμε μουσικά με το ομότιτλο τραγούδι της Δέσποινας. Μοιάζει να είναι η δική μας Mariah Carey! Ωστόσο σε λίγες μέρες, το νέο της τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records με συνθέτη τον Γιώργο Θεοφάνους και σε στίχους του Νίκου Μωραίτη με τίτλο «Που λες», δεν είναι σε εορταστικό mood αλλά με διάθεση να μιλήσει για ένα χωρισμό. Οι στίχοι που αποκαλύφθηκαν από το teaser που κυκλοφόρησε είναι χαρακτηριστικοί όπως και τα πλάνα που έχουν τρυφερές στιγμές, αλλά και ένα καυγά μεταξύ ενός ζευγαριού. «Που λες. Εδώ όπως τα ξέρεις...καλά. Φιλιά από όλους έχεις. Που λές, σου λέω τα τυπικά μου, γιατί αν σου πω τα εσώψυχά μου...» Δεν ξέρουμε ακόμη αν μοιάζει με την κατάσταση που και εκείνη βίωσε μετά τη λήξη του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαίδη, μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, αλλά σίγουρα έχει αρκετές ομοιότητες. Όπως και με το προηγούμενο τραγούδι της «'Ενα τσιγάρο διαδρομή» το οποίο όπως είπε και στην καλή της πια φίλη 'Αννα Βίσση όταν της το τραγούδησε προ ημερών στην Θεσσαλονίκη, το αφιερώνει κάπου, αλλά...«δεν θα σου πω ποτέ σε ποιόν».


https://www.instagram.com/tv/CXVtxaEAJEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, αλλά την Πρωτοχρονιά, ενδέχεται να αλλάξουν μαζί τη χρονιά, στο νυχτερινό κέντρο στην Κύπρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, ενώ την επόμενη ημέρα, θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να βρεθεί το βράδυ σε ένα ακόμη live του J2US.



Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency/Instagram @desp1vandi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης