Αυτό είναι το avant garde brand που λατρεύουν οι celebrities

Νατάσσα Σχοινά
Αυτό είναι το avant garde brand που λατρεύουν οι celebrities

Η Hailey Bieber έχει ενθουσιαστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο τσάντας.

Σαφώς και όταν είσαι η Hailey Bieber, ξέρεις ότι όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω σου. Είτε πρόκειται για την προσωπική σου ζωή είτε για τις στυλιστικές σου επιλογές. Το διάσημο μοντέλο από την Αμερική, στα 25 του χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με μεγάλους οίκους μόδας αλλά και εξώφυλλα περιοδικών που κάθε συνάδελφος ονειρεύεται. Και, με πάνω από 39 εκατομμύρια followers στο προφίλ της, δεν απορείς καθόλου που η Bieber είναι style icon.

Η Hailey προτιμάει καθημερινές, άνετες επιλογές για τις εμφανίσεις της. Τέτοιες που να έχουν κατά βάση ως στόχο μία super cozy αίσθηση στο look. Αγαπάει τα σακάκια, τα oversized παντελόνια, τα sneakers αλλά και οποιοδήποτε άλλο item μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το athletic, high-fashion στυλ της.



Η τσάντα που λατρεύει η Hailey Bieber

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Hailey έχει βρει ένα νέο fashion «κόλλημα» που ακούει στο όνομα «Mlouye». Από αυτό έχει επιλέξει μία τσάντα ώμου «Bo Ivy» σε καφέ απόχρωση και την έχει ήδη συνδυάσει με δύο διαφορετικές της εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CWBR__LAnCB
https://www.instagram.com/p/CWxKHu_rw2h
https://www.instagram.com/p/CJTVFY_l7fH

Το Mlouye ένα brand που έχει τη βάση του στην Κωνσταντινούπολη και έχει ιδρυθεί από τον Meb Rure. Στόχος το – το να προσφέρει μία νέα δική του αγορά με ιδιαίτερα, διαχρονικά κομμάτια που πειραματίζονται με τα σχέδια και τη γεωμετρία. Τα κομμάτια του κατασκευάζονται από τεχνίτες στην Τουρκία και ξεχωρίζουν για την έντονα καλλιτεχνική τους διάθεση.

https://www.instagram.com/p/B50IJO0AIBz

Δες περισσότερα σχέδια του brand στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kate Middleton: Aυτό είναι το φόρεμα που επέλεξε για τη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία

Η Megan Fox το φόρεσε πρώτη, η Δέσποινα Βανδή το απογείωσε το κόκκινο Dundas φόρεμα

Η Μαρία Κορινθίου αποδεικνύει ότι το floral φόρεμα είναι πάντα επίκαιρο