Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο θηλυκό midi φόρεμα του χειμώνα (+8 να διαλέξεις)

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο θηλυκό midi φόρεμα του χειμώνα (+8 να διαλέξεις)

Η παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα και πρότεινε ένα σχέδιο που μπορείς εύκολα να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όσο και να προβληματιζόμαστε σχετικά με τις εμφανίσεις μας, το στυλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Όμως, συνήθως η λύση στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η απλότητα. Δε χρειάζεται πολλά και διαφορετικά κομμάτια για να συνθέσεις το look σου. Σίγουρα, ένα ωραίο layering θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κάνει τη διαφορά, το ίδιο, όμως, μπορεί να κάνει και το κατάλληλο φόρεμα με ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τις θηλυκές εμφανίσεις. Επιλέγει συχνά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα της αναδεικνύοντας τις φυσικές του καμπύλες και δε φοβάται να τολμήσει με σχέδια, prints, χρώματα και υφάσματα. Η πρόσφατη εμφάνισή της με εμπριμέ φόρεμα είναι άλλη μία απόδειξη ότι το προφίλ της στο Instagram είναι ό,τι πρέπει για στυλιστική έμπνευση.

maria mpekatorou forema

@mariampekatwrou

Το midi φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μπεκατώρου εμφανίστηκε με ένα midi εμπριμέ φόρεμα από DK_stylefashion και το συνδύασε με ένα ζευγάρι suede high heels. Το φόρεμα τόνιζε το ντεκολτέ σχηματίζοντας ακόμα περισσότερο την hourglass φιγούρα της. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, μόνο το λευκό και το μαύρο, η παρουσιάστρια δημιούργησε το πιο κομψό black & white σύνολο του χειμώνα που, μάλιστα, μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ.

maria mmpekatorou forema7

@mariampekatwrou

Τα midi φορέματα είναι μία από τις πιο κομψές και θηλυκές επιλογές που μπορείς να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου δίνοντάς σου μεγάλη γκάμα περιπτώσεων και γεγονότων στα οποία μπορείς να τα φορέσεις -από το γραφείο μέχρι το ποτό-. Στη συνέχεια, έχουμε συγκεντρώσει μερικά υπέροχα σχέδια της αγοράς που θα φοράς όλο τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το avant garde brand που λατρεύουν οι celebrities

Δέκα wardrobe staples που κάθε petite κορίτσι πρέπει να γνωρίζει

Kate Middleton: Tο φόρεμα που έβαλε στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι ο ορισμός του safari chic