Με τρία παραμυθένια νυφικά Celia Kritharioti παντρεύτηκε η Caroline Stanbury στο Dubai

Νατάσσα Σχοινά
Με τρία παραμυθένια νυφικά Celia Kritharioti παντρεύτηκε η Caroline Stanbury στο Dubai

Η jet setter και socialite της υψηλής κοινωνίας επέλεξε τις πιο κομψές και επιβλητικές δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Σε μία υπέρλαμπρη τελετή γεμάτη λάμψη και αγάπη, παντρεύτηκε η Caroline Stanbury τον εκλεκτό της καρδιάς της και πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Sergio Carallo. Η πρώην στυλίστρια, socialite της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου και πρώην ambassador του οίκου Chopard, για μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της, επέλεξε τρεις custom-made δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Trivia: Η Caroline Stanbury έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν κυκλοφόρησε το «Ladies of London» που βρέθηκε στα top charts του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2014 μέχρι το 2017. Το 2000, όμως, απασχόλησε τα tabloids, αφού έβγαινε με τον πρίγκιπα Ανδρέα, όταν εκείνος χώρισε από τη δούκισσα του York. Ο λογαριασμός της στο Instagram σήμερα έχει ξεπεράσει τους 500 χιλιάδες followers.



Το πρώτο νυφικό στο pre-wedding

Για το pre-wedding, η νύφη επέλεξε ένα αέρινο, mini λευκό φόρεμα από μεταξωτό τούλι με μακριά ουρά δημιουργώντας την εικόνα μίας μοντέρνας και ελαφρώς πιο ροκ πριγκίπισσας. Ο γαμπρός φορούσε ένα χειροποίητο εκρού κουστούμι από μετάξι από την ανδρική σειρά 5226 Homme.

Caroline Stanbury Celia Kritharioti
https://www.instagram.com/p/CXl3Vl6oTbr

Το δεύτερο νυφικό

Για τη μεγάλη μέρα, η Caroline Stanbury φόρεσε ένα haute couture νυφικό με επιδράσεις από τη γαλλική φινέτσα, το οποίο ουσιαστικά ήταν μια δημιουργία από γαλλικό τούλι με πουά λεπτομέρειες, πολυτελή δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski, όλα κεντημένα στο χέρι. Το ρομαντικό νυφικό συμπλήρωσε το εντυπωσιακό πέπλο από γαλλικές δαντέλες και κέντημα Swarovski. Για τη δεύτερη εμφάνισή του, ο Sergio εμφανίστηκε με ένα tailor-made tuxedo από λευκό μετάξι και fine-wool, σχέδιο του Νίκου Κριθαριώτη.

Caroline Stanbury Celia Kritharioti6

Το τρίτο νυφικό

Κατά τη διάρκεια του κοψίματος της 10οροφης τούρτας, η Caroline εμφανίστηκε με το τρίτο νυφικό. Η τελευταία της εμφάνιση απαρτίστηκε από μία άκρως ρομαντική δημιουργία από moire taffeta, με το heart-shape ντεκολτέ να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους της.

Caroline Stanbury Celia Kritharioti10

Η κάλυψη του γάμου έγινε σε αποκλειστικότητα από το E! NEWS.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές δημιουργίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lily Collins έχει πιο παριζιάνικο λογαριασμό στο Instagram κι από αυτόν της Emily Cooper

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς