Στολισμοί, γλυκά και ugly sweaters! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να τα ζήσουμε με μία υπερβολή

Στολισμοί, γλυκά και ugly sweaters! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να τα ζήσουμε με μία υπερβολή

Θέλουμε να μπούμε φουλ σε γιορτινό κλίμα!

Πώς περνάει ο καιρός. Πότε ήταν όταν πρωτοακούσαμε για κορωνοϊούς και μάσκες, πότε πιστέψαμε ότι θα ξεμπερδεύαμε γρήγορα, πότε πέρασαν δύο χρόνια. Πάλι Χριστούγεννα με COVID-19 θα κάνουμε. Όχι ότι πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Την υγεία μας πάνω απ’ όλα να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Οι γιορτές, αν το καλοσκεφτείς, δε θέλουν πολλά πράγματα. Αν έχεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και ένα τραπέζι με φαγητό, καλά θα πάει το θέμα. Και, ναι, καθόμαστε λίγο περισσότερο σπίτι πάλι από τα συνηθισμένα, όμως, βρίσκουμε πλέον τρόπους να το απολαμβάνουμε κι αυτό στο μάξιμουμ.

Merry Christmas Sparkle GIF by Tricia  Grace

Ίσως, βέβαια, λόγω όλης αυτής της πιο συγκρατημένης κατάστασης, μας έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για μία υπερβολή σε κάποια πράγματα. Λίγο έτσι να νιώσουμε ότι ξεδίνουμε και δημιουργούμε πιο grande ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Ugly sweaters

2021christmas time8

Τα ugly sweaters συνηθίζουν να επιστρέφουν στη μόδα τέτοιες μέρες και, μπορεί να μην είναι το πιο κομψό top που έχουμε στην κατοχή μας, όμως, επιτελεί δύο ρόλους: μας ζεσταίνουν και μας βάζουν σε Xmas mood. Φέτος περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να νιώσουμε αυτήν τη fun διάθεση. Να βάλουμε ταράνδους και δέντρα και να γελάμε και που το σκεφτήκαμε κοιτώντας τα.

Στολισμοί

2021christmas time3

Το δέντρο μπορεί να είναι σήμα-κατατεθέν των χριστουγεννιάτικων στολισμών, αλλά μήπως είναι κάπως «λίγο» για να αφιερωθούμε στο εορταστικό πνεύμα; Μερικά ακόμα φωτάκια γύρω από τη βιβλιοθήκη, πάνω από το τζάκι, ίσως και γύρω από την κεντρική πόρτα είναι ιδανικά για να απογειώσουν την ατμόσφαιρα.

Τραγούδια



Όταν στολίζουμε το δέντρο, είθισται να βάζουμε κάποια τραγούδια στο background. Ένας Sinatra εύκολα δημιουργεί την ατμόσφαιρα που αποζητούμε. Γιατί, όμως, να μην έχουμε τους αγαπημένους μας δίσκους στο repeat, ώστε να ακούγονται όλη μέρα στο σπίτι κλασικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες; Σου φτιάχνει η διάθεση και μόνο στην ιδέα.

Σοκολάτα και γλυκά



Θα μας πεις ‘τι υπερβολή μπορεί να υπάρξει στη σοκολάτα;’. Αλλά πίστεψέ μας το έχουμε σκεφτεί από κάθε άποψη. Άλλο μία απλή, ταπεινή, ζεστή σοκολάτα και άλλο να προσθέσεις καραμέλες, marshmallows και όποιο άλλο γλύκισμα ζητάει η όρεξή σου. Πόσο πιο ευχάριστο είναι όταν το cupcake έχει ένα frosting που έχεις δεύτερες σκέψεις για να το φας επειδή σκέφτεσαι ότι δε θες να το χαλάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 κεριά για να κάνεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου ακόμα πιο cozy

7 χριστουγεννιάτικες πιατέλες για το κέρασμα στον Άι Βασίλη

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση