Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε το πιο κομψό outfit για το γραφείο στις γιορτές

Νατάσσα Σχοινά
Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε το πιο κομψό outfit για το γραφείο στις γιορτές

Ακόμα κι αν δουλεύεις αυτές τις μέρες, μπορείς να ντύνεσαι κομψά και εντυπωσιακά.

Μερικά 24ωρα μετά τα Χριστούγεννα και ενώ είμαστε ακόμη σε εορταστικό mood περιμένοντας την Πρωτοχρονιά, οι ανάγκες στο στυλ παραμένουν ίδιες. Θέλουμε ρούχα και outfits που να είναι πολύ άνετα για τις βόλτες μας, αλλά ταυτόχρονα πολύ λαμπερά. Ή, αν πρόκειται για μία απλή καθημερινή έξοδο, να υπάρχουν στοιχεία που να τα ξεχωρίζουν από άλλες μέρες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει τέτοιες κομψές εμφανίσεις. Όχι μόνο όταν είναι οικοδέσποινα στην εκπομπή της, αλλά και σε καθημερινές της εξόδους. Στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και σε άλλες εκπομπές, ωστόσο, έχει παρουσιάσει πολλές φορές outfits που θες κατευθείαν να αντιγράψεις.



Το outfit της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα με τη στυλίστριά της, Τζέλα Μαρτσέκη, επέλεξε πρόσφατα να συνθέσει ένα κλασικό σύνολο που απαρτίζεται από μία super chic δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του ανοιχτού καφέ. Το φόρεμα που χαρακτηρίζεται από τσέπες, κουμπιά και στενή μέση που τονίζει τις αναλογίες της, συνόδευσε με ένα ζευγάρι εκρού μπότες από Sante.

mpettu maggira xmas office2

Τα κομψά και πρακτικά γήινα χρώμα

Τα γήινα χρώματα είναι ιδιαίτερα κομψά και έχουν το bonus ότι μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με τα πάντα. Πέρα από τα total outfits που μπορείς να δημιουργήσεις, εύκολα ταιριάζεις το καφέ, το εκρού και τα nudes με άλλα items που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Γι’ αυτό και στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πιο κομψές επιλογές της αγοράς σε όμορφα γήινα χρώμα για στυλ και layering.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό Xmas σύνολο για εσένα που δε θες πάλι φόρεμα

Black Suit Look: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε την επιτομή της κομψότητας με τον πιο σύγχρονο τρόπο