Το «And Just Like That» επανάφερε 20 χρόνια αργότερα μια εμβληματική εμφάνιση της Carrie

Sabine Camhi
Το «And Just Like That» επανάφερε 20 χρόνια αργότερα μια εμβληματική εμφάνιση της Carrie

Αυτό είναι και το πιο ακριβό φόρεμα που φόρεσε στη σειρά!

Από τότε που το And Just Like That κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021, η λάτρης της μόδας Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) έχει φορέσει νέα αλλά και παλιά σύνολα, outfits δηλαδή από την original σειρά. Σε κάποια επεισόδια η Carrie φοράει νέα items όπως το Carolina Herrera shirtdress, ενώ σε άλλα παλιά classics, συμπεριλαμβανομένων των μπλε Manolo pumps και της Fendi Baguette τσάντας.

Στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου ωστόσο, η Bradshaw ξαναφόρεσε ένα από τα πιο iconic φορέματα του Sex and the City.


https://www.instagram.com/p/CY9nGBBtqUf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φόρεμα στο Sex and the City

Αυτό πρόκειται για το Atelier Versace Mille Feuille φόρεμα που όλοι οι θαυμαστές της σειράς θυμούνται την Carrie να φοράει στην τελευταία σεζόν του Sex and the City το 2004. Συγκεκριμένα, η Carrie μετακομίζει στο Παρίσι για να είναι με τον νέο της σύντροφο και καλλιτέχνη, Aleksandr Petrovsky. Στο φινάλε της σειράς περιμένει τον Petrovsky στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, φορώντας το Atelier Versace Mille Feuille φόρεμα με μια εμβληματική τούλινη φούστα (κοστίζει 80.000 δολάρια!). Μόνο που ο Petrovsky την στήνει και η Carrie καταλήγει να αποκοιμιέται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μέσα στο iconic αυτό φόρεμα.

and_just_like_that_fashion_throwbacks.jpg

Δέκα fashion throwbacks που απολαύσαμε στο «And Just Like That»



Το φόρεμα στο And Just Like That

Για την επανεμφάνισή του στο 8ο επεισόδιο του And Just Like That, η Carrie βγάζει το Versace φόρεμα από το ράφι για να το δείξει στην μεσίτρια φίλη της Seema (Sarita Choudhury). «Θέλεις να δεις κάτι εκπληκτικό; Δεν θέλω να καυχηθώ, αλλά είναι περηφάνια και χαρά μου», λέει η Carrie. «Το έχω φορέσει μόνο δύο φορές. Κάποτε στο Παρίσι. Και μια φορά εδώ, για πλάκα. Κάθισα σε εκείνο το παράθυρο και έφαγα ένα ολόκληρο Jiffy Pop». Παρόλο που το κομμάτι δεν φαίνεται να έχει φορεθεί σε ένα επικό night-out, η Carrie το κράτησε προφανώς επειδή έχει συναισθηματική αξία γι’ αυτήν.

Ποιος μπορεί να την κατηγορήσει; Δηλώνει όμως ότι τελικά θα το δώσει στην κόρη της Charlotte, Lily. Τυχερό κορίτσι…


https://www.instagram.com/p/CY9MjImrveT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο τέλος του επεισοδίου, βλέπουμε την Carrie να ξαναφοράει το Versace φόρεμα, τρώγοντας popcorn στο παράθυρο. Εε μα είναι τρομερή πώς να το κάνουμε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sarahjessicaparker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley