Aν θες στα 53 να ντύνεσαι σαν την Jennifer Aniston πρέπει να ξέρεις 7 fashion tips

Τσακιρίδου Χριστίνα
Aν θες στα 53 να ντύνεσαι σαν την Jennifer Aniston πρέπει να ξέρεις 7 fashion tips

Η διάσημη ηθοποιός που λατρέψαμε στα «Φιλάρακια» ως Rachel Green κλείνει σήμερα τα 53 της χρόνια και παραμένει μια από τις κομψές γυναίκες του Hollywood.

Τα 53α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Jennifer Aniston, μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Δεν είναι τυχαίο πως κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί αποσπά θετικά σχόλια και «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Αυτό οφείλεται αναμφίβολα στο ότι η Aniston επενδύει σε διαχρονικά, all time classic κομμάτια τα οποία επιλέγει ξανά και ξανά για τα looks της στο πέρασμα του χρόνου.

Το ανεπιτήδευτο στυλ της Jennifer Aniston

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι street style εμφανίσεις της αποτελούν έμπνευση για κάθε γυναίκα που αγαπά τα απλά αλλά παράλληλα κομψά σύνολα. Τζιν παντελόνια, λευκά t-shirts και aviator γυαλιά ηλίου αποτελούν το τρίπτυχο στο οποίο βασίζει η ηθοποιός τα all day outfits της. Ένας μοναδικά αγαπημένος της συνδασμός δεν είναι άλλος από το υφασμάτινο παντελόνι το οποίο συνδυάζει με μονόχρωμο t-shirt. Η Jennifer Aniston γνωρίζει καλά άλλωστε τα fashion trends που μπορεί να υποστηρίξει και δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ τις πρόσκαιρες τάσεις.

https://www.instagram.com/p/CLmoLyDh_Z4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jennifer Aniston αγαπά τα μαύρα φορέματα και δεν είναι λίγες οι φορές που έδωσε το παρών σε κοσμικά events και πρεμιέρες φορώντας μαύρα gowns κορυφαίων σχεδιαστών. Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει πολλά mini και maxi φορέματα μαύρου κυρίως χρώματος αφού η Jen φημίζεται για τις επιτυχημένες μονοχρωματικές επιλογές της. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο μεγαλώνει, παραμένει άκρως εντυπωσιακή ενώ παράλληλα μας διδάσκει την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

https://www.instagram.com/p/B6_ZRawh2yp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να ανακαλύψεις τα 7 fashion tips στα οποία ορκίζεται η Jennifer Aniston μέχρι και σήμερα.