Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

Νατάσσα Σχοινά
Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

Η παρουσιάστρια έχει βρει καιρό τώρα το αγαπημένο της κόσμημα.

Ταλαντούχα, γλυκιά, γοητευτική, χαμογελαστή. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι που αδιαμφισβήτητα και δικαίως έχει κερδίσει μεγάλο και πιστό κοινό στην Ελλάδα, όχι μόνο χάρη στις ικανότητες της στην παρουσίαση αλλά και χάρη στο Instagram της. Η 41χρονη παρουσιάστρια κάνει συχνά αναρτήσεις στο προφίλ της και τα looks που δημιουργεί δίνουν έμπνευση στο κοινό σχετικά με τις μελλοντικές του εμφανίσεις.

Η Σίσσυ λατρεύει τα φορέματα, ειδικά όσα στενεύουν στη μέση και αναδεικνύουν την hourglass σιλουέτα της, ενώ, όσον αφορά στο κομμάτι των αξεσουάρ, έχει κάποιες πολύ σταθερές προτιμήσεις. Το αγαπημένο της θα μπορούσες εύκολα να πεις ότι είναι ένα κόσμημα με φανερό τον αέρα από τα 80s και το χρησιμοποιεί για να συνοδεύσει την πλειοψηφία των outfits της.

https://www.instagram.com/p/CUMcbGmIsE3

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν αποχωρίζεται τους κρίκους της

Οι κρίκοι ανήκουν στα πιο κομψά σχέδια σκουλαρικιών που μπορείς να επιλέξεις. Ταιριάζουν κυριολεκτικά με ό,τι και να φορέσεις, ανεξάρτητα με την ώρα και την περίσταση της ημέρας. Μπορούν να σταθούν σε ένα καθαρά everyday look με την ίδια ευκολία που θα τους φορέσεις το βράδυ για ένα πιο επίσημο δείπνο.

Τη δεκαετία των 80s οι κρίκοι ήταν το No1 κόσμημα που επέλεγαν οι γυναίκες. Οι μεγάλοι και ενίοτε ογκώδεις κρίκοι ήταν το statement αξεσουάρ των εμφανίσεων της disco και έχουν συνδέσει την υπόστασή τους με τη δύναμη και την επίδειξη ταυτότητας.

https://www.instagram.com/p/CTU3PHhooOj

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, εμφανίζεται πολύ συχνά φορώντας ένα ζευγάρι κρίκους και τους συνδυάζει με κάθε ρούχο στην ντουλάπα της, από φορέματα μέχρι denim. Καθώς η παρουσιάστρια έχει κάνει αρκετά «παντρέματα» ανά διαστήματα, μπορείς να πάρεις έμπνευση σχετικά με το με τι να συνδυάσεις τους δικούς σου κρίκους. Συνέχισε παρακάτω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look

Aν θες στα 53 να ντύνεσαι σαν την Jennifer Aniston πρέπει να ξέρεις 7 fashion tips

H Τόνια Σωτηροπούλου μας θύμισε γιατί πρέπει όλες να έχουμε ένα μαύρο mini φόρεμα