Η Blake Lively με Atelier Versace στην πρεμιέρα της ταινίας The Adam Project

Νατάσσα Σχοινά
Η Blake Lively με Atelier Versace στην πρεμιέρα της ταινίας The Adam Project
Η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της, Ryan Reynolds.

Στις 11 Μαρτίου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Netflix η ταινία «The Adam Project» με τον Ryan Reynolds, τον Mark Ruffalo και την Jennifer Garner στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, λοιπόν, οι ηθοποιοί και η παραγωγή γιόρτασαν την πρεμιέρα στο Alice Tully Hall στη Νέα Υόρκη φορώντας τα καλά τους.

Καθώς ο Reynolds συνηθίζει να κάνει κοινές εμφανίσεις με την σύζυγό του, Blake Lively, η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να τους δούμε και πάλι μαζί στο κόκκινο χαλί, όμως η 34χρονη ηθοποιός μάς εξέπληξε με το outfit με το οποίο εμφανίστηκε.



Η εμφάνιση της Blake Lively στην πρεμιέρα του «The Adam Project»

Η Lively συνόδευσε τον Reynolds στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας φορώντας μία δημιουργία από Atelier Versace με χρωματιστές στρώσεις υφάσματος και βαθύ ντεκολτέ. Το ήδη εντυπωσιακό φόρεμα συνόδευσε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και βραχιόλια.

blake lively the adam project premiere2

Το ακόμα πιο cool στοιχείο του outfit ήταν πως η Lively εθεάθη να φοράει για πανωφόρι ένα oversized denim, αποδεικνύοντας πως ακόμα και τα red carpet φορέματα μπορούν να συνδυαστούν με το σωστό καθημερινό πανωφόρι.

https://www.instagram.com/p/CajkU6iN6S0

Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης, όμως, δε σταματούν στο καθαρά στυλιστικό κομμάτι. Ο makeup artist της ηθοποιού, Kristopher Buckle, για να δώσει αυτό το γήινο αποτέλεσμα στο πρόσωπο της ηθοποιού, πήρε έμπνευση από την Bridgitte Bardot και τη Sharon Tate τη δεκαετία των 60s. Όπως χαρακτηριστικά είπε στο E!News, πρόκειται για «καφέ σοκαλατί smokey eyes και καφέ μάσκαρα συνδυαστικά με πιο απαλά χείλη».



Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Blake Lively από την πρεμιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς

Το nail art της Blake Lively είναι η προσωποποίηση της άνοιξης

Η Blake Lively τρελάθηκε! Έβαψε με μανό τα Manolo Blahnik γοβάκια της, αξίας 1.000 δολαρίων