9 celebrity looks στο κόκκινο χαλί που εμπνεύστηκαν από τους κινηματογραφικούς τους ρόλους

Sabine Camhi
9 celebrity looks στο κόκκινο χαλί που εμπνεύστηκαν από τους κινηματογραφικούς τους ρόλους

Από την Scarlett Johansson, στην Zendaya και στην Elle Fanning, αυτές είναι οι stars που επέλεξαν ένα ταιριαστό outfit για την πρεμιέρα της ταινίας τους

Όταν οι ηθοποιοί καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί, όλοι αναμένουμε πως οι εμφανίσεις τους θα είναι εντυπωσιακές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, οι celebrities μάς ξαφνιάζουν με τις απροσδόκητες ενδυματολογικές τους επιλογές. Σε αυτές τις σπάνιες, υπέροχες περιπτώσεις, τα σύνολά τους δεν τηρούν απλώς τον ενδυματολογικό κώδικα. Αυτοί οι ηθοποιοί, και οι στυλίστες τους φυσικά, κατανοούν την αποστολή, αποτίοντας φόρο τιμής στις ταινίες τους.

Οι αξέχαστες εμφανίσεις της Zendaya

Από όλους τους stars, θα λέγαμε πως η Zendaya έχει κάνει πιο συχνά εμφανίσεις που παρέπεμπταν σε χαρακτήρα των ταινιών της. Στις πιο πρόσφατες περιοδείες της για τις ταινίες Dune και Spider-Man: No Way Home, η Zendaya εμφανίστηκε με μια σειρά από ρούχα εμπνευσμένα από Arrakis και αράχνες αντίστοιχα, φορέματα με παγιέτες και color-blocked κοστούμια που αποδεικνύουν πως αξίζει δικαιωματικά τον τίτλο που της δόθηκε για fashion icon της χρονιάς.



zoe_kravitz_the_batman.jpg

Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Zoë Kravitz στην πρεμιέρα και το press tour της ταινίας The Batman

H Carrie-Anna Moss και η Margot Robbie

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν υπάρχουν και άλλοι stars που έχουν κάνει πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις. Πάρε για παράδειγμα την Carrie-Anna Moss, της οποίας το φόρεμα Oscar de la Renta στην πρεμιέρα του The Matrix Resurrections, είχε στο τελείωμά του πράσινες και ασημί πούλιες, ραμμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να μοιάζουν με την πράσινη ψηφιακή βροχή στους τίτλους αρχής της ταινίας. Ή τον φόρο τιμής της Margot Robbie στη Sharon Tate για την πρεμιέρα του Once Upon A Time In Hollywood μέσω ενός mini φορέματος εμπνευσμένο από τα ‘60s.


https://www.instagram.com/tv/CXpk1JfgfZy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε λοιπόν κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις αγαπημένες μας celebrity red carpet εμφανίσεις που έκαναν αναφορά στους κινηματογραφικούς ρόλους τους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης: