Η Emily Ratajkowski απογείωσε το δερμάτινο σακάκι -Το στιλάτο look της είναι το σημερινό μας inspo

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Emily Ratajkowski απογείωσε το δερμάτινο σακάκι -Το στιλάτο look της είναι το σημερινό μας inspo
Emily Ratajkowski/Photo: Instagram/@elderordonez1

Θέλεις να πάρεις ένα καινούργιο σακάκι; Αυτό είναι το σχέδιο που πρέπει να επενδύσεις.

Η άνοιξη είναι η εποχή των blazers, δηλαδή η εποχή που το καθημερινό μας πανωφόρι είναι σχεδόν αποκλειστικά ένα σακάκι.


Είναι πρακτικό, άνετο και αβίαστα stylish, αφού ακόμη και το πιο casual σύνολο μπορεί να αποκτήσει ένα twist of elegance με το κατάλληλο σακάκι. Οι τελευταίες σεζόν μπορούν, μάλιστα, να χαρακτηριστούν και ως «the age of blazers», αφού δεν υπάρχει γυναίκα, ακόμη και η πιο δύσπιστη που δεν ενέδωσε στην γοητεία που έχει ένα κλασικό σακάκι.


Οι πασαρέλες ανέδειξαν όλες τις πιθανές εκδοχές που μπορεί κανείς να φανταστεί, από tailored κλασικές γραμμές σε edgy oversized σακάκια με boxy σιλουέτες, χρώματα, prints, με ιδιαίτερη έμφαση στα καρό και τα pier de poule, και φυσικά στο δέρμα.


Τα δερμάτινα σακάκια μπήκαν τις τελευταίες δύο σεζόν στην ντουλάπα μας πιο δυναμικά από ποτέ, σε μαύρο, ζεστό σκούρο καφέ, olive και κυπαρισσί, αντικαθιστώντας ως ένα βαθμό ακόμη και το all time favorite biker δερμάτινο μπουφάν μας, που φοράμε με μανία κάθε άνοιξη.


https://www.instagram.com/p/Can0vLCu0Yl

Το δερμάτινο blazer της Emily Ratajkowski


Η πάντα in fashion, Emily Ratajkowski, ανέδειξε το μαύρο δερμάτινο blazer με τον πιο κομψό τρόπο, σε ένα off duty look της στους δρόμους της ανοιξιάτικης Νέας Υόρκης, κάνοντας βόλτα με τον γιο της Silvester Apollo Bear.


Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο τετράκουμπο δερμάτινο σακάκι , πάνω από το πιο εύκολο και διαχρονικό σύνολο, που αγαπούν τα μοντέλα: ένα denim ανοιχτόχρωμο παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι μαύρα booties με χαμηλό, άνετο τακούνι και ενημερωμένη τετράγωνη μύτη.


Αυτό που έκανε το όλο look να ξεχωρίζει ήταν, όμως, η δομή που χάρισε το συγκεκριμένο σακάκι στην θηλυκή σιλουέτα της αγαπημένης μας Emrata, με τους έντονους ώμους να δίνουν το απαραίτητο edginess σε ένα κατά τα άλλα τελείως απλό outfit. Φυσικά, το κόκκινο κραγιόν της και οι κρίκοι έδωσαν το απαραίτητο φως σε ένα go to outfit, που μπορεί να γίνει η νέα καθημερινή στολή σας αυτή την σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Do it like Τόνια! 10 λευκά παντελόνια που θα φοράς όλη την ημέρα

Tank top: Το απλό λευκό φανελάκι είναι το πιο επίκαιρο top που είδαμε στο Fashion Week

5 «μυστικά» για να κάνεις κατευθείαν ανοιξιάτικη την γκαρνταρόμπα σου χωρίς κόπο