5 «μυστικά» για να κάνεις κατευθείαν ανοιξιάτικη την γκαρνταρόμπα σου χωρίς κόπο

Νατάσσα Σχοινά
5 «μυστικά» για να κάνεις κατευθείαν ανοιξιάτικη την γκαρνταρόμπα σου χωρίς κόπο
Λίγα spring vibes στις εμφανίσεις σου.

Όταν έρχεται η άνοιξη, η γκαρνταρόμπα αλλάζει. Και σε κάθε εποχή, δηλαδή, αλλά στην παρούσα φάση, η άνοιξη είναι το θέμα μας. Όταν αρχίζεις να βλέπεις λίγο πιο συχνά τον ήλιο, όταν νιώθεις τη ζέστη του μεσημεριού, όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι να φέρνεις κι ένα T-shirt μαζί σου, δεν μπορείς να έχεις καμία αμφιβολία ότι τα spring vibes είναι εδώ.

Δε θέλω να πάω το θέμα και πιο μακριά και να πω ότι σιγά-σιγά θα μετράμε αντίστροφα για καλοκαίρι (σ.σ. Βασικά, θέλω, αλλά κατάλαβες). Το ζητούμενο, ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι άλλο: Πώς προσαρμόζεις την γκαρνταρόμπα σου στην άνοιξη;




Επίλεξε πιο φωτεινά χρώμα

Τα πιο φωτεινά χρώματα είναι συνδεδεμένα από τη φύση τους με τους πιο ζεστούς μήνες. Ειδικά, όμως, όσα σχετίζονται με λουλούδια, όπως το πράσινο, το κίτρινο και γενικά τα παστέλ, αποτελούν κατεξοχήν επιλογές για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα χωρίς καν να προσπαθήσεις. Το κάνουν αυτά για εσένα.

spring looks8


@katken85

Μη φοβάσαι το λευκό

Για μένα, το λευκό έχει εξελιχθεί σε κάτι σαν το μαύρο. Μπορείς να το φορέσεις όλον τον χρόνο, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, και είναι εξαιρετική επιλογή για την άνοιξη. Άσε που είναι τόσο πρακτικό που συνδυάζεται με τα πάντα. Φυσικά και είναι «ναι»!

spring looks8 copy


@fayskorda

Επένδυσε στα mules

Τα mules είναι το μεταβατικό παπούτσι που χρειάζεσαι για τη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη, ιδίως αν σκεφτείς ότι βγαίνουν σε ποικιλία στυλ, από τα πιο «κλειστά» μέχρι τα πιο «ανοιχτά». Είναι άνετα, classy και, ακόμα κι αν φορέσεις κάτι πολύ χειμερινό σε ρούχο, ταιριάζουν εξαιρετικά και δε σε περιορίζουν, αλλά δίνουν την ανοιξιάτικη «ανάσα» που ζητάς.




Συνδύασε το πουλόβερ με τη φούστα

Αγαπάμε τον συνδυασμό πουλόβερ με φούστα, πόσο μάλλον τώρα. Το πουλόβερ σε βοηθάει να είσαι ζεστή σε περίπτωση που η μέρα είναι αρκετά κρύα, ενώ μία πιο αέρινη φούστα χαλαρώνει λίγο το outfit από την αυστηρότητα των winter items.

spring looks10

@vasolaskaraki

Μη φοβάσαι το layering

Ακόμα και ζέστη να έχει μία μέρα, μπορείς να κάνεις layering. Απλώς προτίμησε υφάσματα «λεπτά», αέρινα που να επιτρέπουν στο δέρμα να «αναπνεύσει». Έτσι, θα είσαι και στυλάτη και δροσερή.

spring looks9


@chrismpo

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόρεμα και sneakers: Πώς να φορέσεις τώρα τον πιο stylish συνδυασμό της άνοιξης

4 στυλ φορεμάτων που επιλέγουν οι πιο stylish γυναίκες

Τα 4 πιο stylish flat παπούτσια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη