Metallics lovers: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε το silver σακάκι της με τον πιο σοφιστικέ τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Metallics lovers: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε το silver σακάκι της με τον πιο σοφιστικέ τρόπο

Η κ.Όλγα Τρέμη εντυπωσίασε σε μία ακόμη εμφάνιση της.

Όλες οι γυναίκες αγαπούν το στυλ. Κάποιες από αυτές προτιμούν, ωστόσο, τις safe λύσεις, υιοθετώντας κλασικά σύνολα, και άλλες τολμούν να κάνουν την διαφορά με κομμάτια που είναι από μόνα τους statement.

Η κ.Όλγα Τρέμη ανήκει σίγουρα στις τολμηρές κυρίες της δημοσιογραφίας, αφού σε όλη την διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας της στον χώρο των Media συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες. Μια γυναίκα με αυθεντικό στυλ, μοναδικό γούστο και αψεγάδιαστη αισθητική, η οποία μας έχει χαρίσει κάποια από τα elegant σύνολα.

Φέτος, μέσα από την εκπομπή της «Meeting Point» , μέσω του You tube chanel του Newsbomb.gr, την βλέπουμε πιο λαμπερή και stylish από ποτέ. Σε συνεργασία με την στυλίστρια της Βάσω Μπάρκα, έχουν δημιουργήσει μια chic και elegant γκαρνταρόμπα για την κ.Τρέμη, τονίζοντας το signature sophisticated στυλ της και την μοναδική αισθητική της.

Το silver σακάκι της Όλγας Τρέμη έδωσε ένα τολμηρό twist στην εικόνα της

Αυτή την φορά, η κ.Τρέμη προτίμησε ένα look με φόρεμα, που αναδεικνύει μοναδικά την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, επενδύοντας σε ένα σκούρο grey φόρεμα, που φτάνει στο γόνατο. Αυτό που άλλαξε, όμως, την όλη εικόνα του look, δίνοντας ένα new age twist στο outfit ήταν το silver σακάκι που επέλεξε να φορέσει πάνω από το κλασικό της φόρεμα.

Πρόκειται για ένα κομμάτι από την συλλογή της Emporio Armani, που μπορείτε να βρείτε στα Attica Department Stores. Σε ασημί, μεταλλικό χρώμα και leather like υφή, απογείωσε το look της με μία απλή κίνηση. Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες του συγκεκριμένου item βρίσκονται στην μεσάτη γραμμή του, το εναλλακτικό κούμπωμα με μοντέρνο φερμουάρ αλλά και την ξεχωριστή υφή του, που μιμείται μια leather ψάθα.

olga tremi 3

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γόβες από λουστρίνι σε ασορτί ποντικί χρώμα και λεπτό τακούνι, τύπου stilettos.

olga tremi 4

Το συγκεκριμένο, μάλιστα, σακάκι αντλεί reference από μία μάλλον τολμηρή τάση της φετινής σεζόν, που θέλει τα φουτουριστικά στοιχεία να επανέρχονται σε φόρμες, σιλουέτες και χρώματα, όπως τα εισήγαγε στην μόδα ο θρυλικός Pierre Cardin.

Σε αυτήν την εκπομπή η κ.Όλγα Τρέμη φιλοξένησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. O κ.Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι «η κυβέρνηση αντέχει γιατί έχει χτίσει μια πολύ ακριβή σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία», δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία σκέψη ή συζήτηση για εκλογές αυτή την στιγμή και διαμήνυσε: «Σας λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023».



Διαβάστε επίσης:

Black Suit Look: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε την επιτομή της κομψότητας με τον πιο σύγχρονο τρόπο

H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου