Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο κομψό cut out φόρεμα σε φωτεινό floral

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο κομψό cut out φόρεμα σε φωτεινό floral
Photo: Instagram/@katken85

Τα φορέματα είναι το must της άνοιξης και η Κατερίνα Καινούργιου διάλεξε το πιο θηλυκό item.

Η άνοιξη και τα λαμπερά, χρωματιστά φορέματα είναι ένα και το αυτό. Είναι μια αίσθηση που μας δίνει ο ανοιξιάτικος καιρός και η καρποφορία της φύσης, που τονίζει το sexiness και την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Και πώς όχι; Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ο ήλιος λάμπει, οπότε και η διάθεση για εξόδους και φλερτ είναι στα ύψη.

Και πώς θέλουμε να εμφανιστούμε σε ένα χαλαρό dinner, που μπορεί να γίνει ποτό και τελικά μπορεί να εξελιχθεί σε ολονύχτια έξοδο; Γιατί έτσι είναι η άνοιξη, απρόβλεπτη! Θέλουμε να είμαστε άνετες, κομψές, feminine και όσο το δυνατόν πιο φρέσκιες γίνεται. Η καλύτερη λύση βρίσκεται, λοιπόν, στα αγαπημένα μας φορέματα, με τις άπειρες επιλογές, τα κολακευτικά fits και τα υπέροχα χρώματα και prints που κάνουν την μέρα μας πιο φωτεινή, με μία απλή κίνηση.

Βασίλισσα των spring dresses είναι μέχρι στιγμής φέτος η Κατερίνα Καινούργιου. Στην καθημερινή πρωινή εκπομπή της μας έχει χαρίσει μια σειρά από τις πιο elegant εμφανίσεις, βάζοντας ένα μικρό fun touch, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι η απόλυτη ανοιξιάτικη επιλογή.

Αυτή την φορά την είδαμε με ένα φόρεμα που συνδυάζει πολλές τάσεις σε ένα και μόνο κομμάτι, αρχικά στην γραμμή του. Η Κατερίνα φόρεσε ένα midi one schoulder dress, με αποκαλυπτικό cut out στην μέση και θηλυκά βολάν στο τελείωμα, τα οποία προσδίδουν έναν exotic χαρακτήρα στο look, που απογειώνεται με την κίνηση. Εκτός όμως από την γραμμή, είδαμε και ένα πολύ επιτυχημένο color blocking πάνω στο ίδιο item, με ένα floral print σε ζεστό πορτοκαλί και μωβ, ένα combination που ταιριάζει ιδανικά στις ξανθές.


https://www.instagram.com/p/CcC0eLjoQs5

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι edgy πανύψηλες γόβες πλατφόρμες, την πιο hot τάση αυτή την στιγμή στο Instagram, σε pastel lilac απόχρωση. Οι χρυσοί μεγάλοι κρίκοι της έδωσαν την απαραίτητη λάμψη, χωρίς υπερβολές, αφού ένα τόσο bold σύνολο πρέπει να παραμείνει με διακριτικά αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο πετυχημένοι συνδυασμοί με denim για να δοκιμάσεις την άνοιξη

Η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε το barbie look της με τα πιο λαμπερά πέδιλα