MTV Video Music Awards: Το αντρικό στυλ είχε τον πρώτο λόγο

MTV Video Music Awards: Το αντρικό στυλ είχε τον πρώτο λόγο

Οι κύριοι που δε μας απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί οι κυρίες των φετινών βραβείων MTV Video Music Awards να μας απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους, αλλά ευτυχώς τα αγόρια της ξενόφερτης showbiz κατάφεραν να κρατήσουν τον πήχη ψηλά στον αέρα. Με εξαίρεση την περιβόητη εγκυμοσύνη της ζουμερής μέλλουσας μαμάς, Beyonce, οι άντρες star της βραδιάς έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας εύσημα για την εμφάνισή τους.

Ο πιο μικρός της παρέας, Justin Bieber, επένδυσε στα δύο trend της σαιζόν, το animal print και τα μυωπικά γυαλιά συνδυάοζντάς τα έτσι όπως έπρεπε.

spl309918_005

Ο Russel Brand τα πήγε καλύτερα από τη σύζυγό του, Katy Perry, και πιστός στο δικό του γνώριμο στιλ έκανε μία εμφάνιση αρκετά αναμενόμενη. Στενό δερμάτινο παντελόνι, δερμάτινες μπότες με χοντρό τακούνι και γυαλιστερή διαφανής μπλούζα είναι το ψωμοτύρι του εκκεντρικού celebrity.

spl309928_056

Ο "λυκάνθρωπος" Taylor Lautner, δικαίωσε το καλογυμνασμένο του κορμί και διάλεξε ένα αρκετά αμερικάνικο look βασισμένο στην casual chic απλότητα. Λευκό tshirt και εφαρμοστό jean για έναν ηθοποιό που ξέρει τι αξίζει και μας το δείχνει σε κάθε του εμφάνιση.

spl309918_019

Ο κύριος Joe Jonas προτίμησε κάτι περισσότερο αμπιγιέ, επενδύοντας σε ένα μαύρο tuxedo σακάκι με κεντημένο πέτο και "λερωμένο" jean που θα μπορούσε άνετα να φορέσει και επί σκηνής.

spl309929_048

Τέλος, ο Paul Rudd φανερά ευδιάθετος, αποπνέει με το στιλ του μία χαλαρότητα που κερδίζει και τον πιο δύσκολο κριτή. Φορώντας ένα απλό μαύρο κουστούμι και ένα λευκό πουκάμισο, αποδεικνύει πως δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια αλλά χαρακτήρα που να υποστηρίζει κάθε μας επιλογή.

spl309957_024