Coachella 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το πιο colorful μουσικό φεστιβάλ του κόσμου

Ναταλία Κατσακιώρη
Coachella 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το πιο colorful μουσικό φεστιβάλ του κόσμου
Invision

Οι εμφανίσεις από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Coachella Festival ήταν κάτι παραπάνω από φαντασμαγορικές!

Η λήξη της πανδημίας φαίνεται πως είναι ένα βήμα πιο κοντά, αφού είδαμε ξανά την έρημο της Καλιφόρνια γεμάτη χρώματα, λάμψη, glitter και τα πιο εντυπωσιακά σύνολα, πράγμα που σημαίνει ότι η Coachella επέστρεψε. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, και μίας ουσιαστικής απαγόρευσης των φεστιβάλ, αυτήν την άνοιξη το Coachella Festival επανήλθε στην ζωή μας, δίνοντας χαρά, λάμψη και ρυθμό στην άνοιξη του 2022.

Η έναρξη έγινε την Παρασκευή, με το πρώτο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ να κατακλύζεται από κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν επί σκηνής τους Justin Bieber, Conan Gray, Rina Sawayama και πολλούς ακόμη σε εξαιρετικά performances που έκαναν την νύχτα μέρα. Ο Harry Styles εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, με αψεγάδιαστη ολόσωμη φόρμα Gucci με μεγάλες παγιέτες σε 70s disco look.

Το συγκεκριμένο event είναι συνυφασμένο με το bohemian, edgy style, οπότε οι cowboy boots, τα κρόσσια, το δέρμα, τα corset κομμάτια, οι διαφάνειες, τα denims, τα φτερά και όλα του είδους τα διακοσμητικά και embellished items έχουν την τιμητική τους. Φέτος το Y2K είχε την τιμητική του και στο Coachella festival, με τα κομμάτια της νέας SS22 συλλογής της Blumarine να πρωταγωνιστούν.

Το χρώμα είναι βασική προϋπόθεση ενός Coachella look, με το φούξια και το ροζ να είναι οι αποχρώσεις που είδαμε φέτος πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλα. Οι διαφάνειες απογείωσαν το sexiness, ενώ υπήρξαν και αυτοί που παρέμειναν πιστοί στο προσωπικό τους στυλ, επιλέγοντας minimal outfits, όπως η Kim Kardashian με σύνολο Coperni και η Kendall Jenner, με συγκλονιστικό total black outfit δια χειρός Caroline Reznik.

https://www.instagram.com/p/Ccd8_H8PWUe
https://www.instagram.com/p/Ccb_A1kN-ms

Φυσικά, το accessorizing έκλεψε τις εντυπώσεις με head pieces από φτερά, strass και glitters να τοποθετούνται και στα beauty looks, γυαλιά ηλίου και cowboy hats να δημιουργούν την απόλυτη στυλιστική εμπειρία, για όλους εμάς που είχαμε δύο ολόκληρα χρόνια να γευτούμε την μαγεία του Coachella Festival.

Δες τις παρακάτω εικόνες από το Palm Springs και πάρε το απαραίτητο boho inspo του καλοκαιριού: