Giselerama: Η Gisele επιστρέφει στο εξώφυλλο του V Magazine και μας μαθαίνει τι να πει μοντέλο

Ναταλία Κατσακιώρη
Giselerama: Η Gisele επιστρέφει στο εξώφυλλο του V Magazine και μας μαθαίνει τι να πει μοντέλο

Courtesy: Blair Getz Mezibov for V Magazine

Το πρώτο εξώφυλλο της iconic Gisele μετά από χρόνια είναι γεγονός.

Η Gisele Bündchen μόλις έκανε το πρώτο της cover story μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ένα εξώφυλλο edgy και απόλυτα hot, όπως αρμόζει σε μία τέτοια επιστροφή, ενός top model που σημάδεψε με την πορεία της τον χώρο και υπήρξε ίσως ένα από τα πρώτα μοντέλα με καταγωγή από την Βραζιλία, που μπήκε στην πρώτη γραμμή του χώρου ως ένα από τα πιο υψηλά αμειβόμενα too models.

Σε μια περίοδο που ο άντρας της Tom Brady ανακοίνωσε την απόσυρση του, η Gisele έκανε την δική της επάνοδο δια χειρός Blair Getz Mezibov, σε ένα wild mood γεμάτο sexiness και θηλυκότητα στα 41 της. Μητέρα δύο παιδιών και αιώνια καλλονή πόζαρε με κορμάκια, couture body suits με cut outs, κολάν και μαγιό. Το styling ανέλαβε ο Gro Curtis με items από τον οίκο Dior, Armani Prive, Norma Kamali, Amina Muaddi και ένα head piece του πάντα εντυπωσιακού Philip Treacy.

«Δεν το βλέπω ως δουλειά, είναι η ζωή μου. Πραγματικά σημαίνει τα πάντα για μένα να μπορώ να εργαστώ,» δήλωσε η Gisele, μιλώντας για την δουλειά της σαν να είναι η μετουσίωση της. «Το να είσαι μοντέλο σημαίνει να γίνεις ένας κενός καμβάς. Έχει να κάνει με το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βουτήξει βαθιά σε όποιο περιβάλλον και όποιον χαρακτήρα θέλεις να δημιουργήσεις, για να πετύχεις την τέλεια λήψη. Αυτό είναι το διασκεδαστικό κομμάτι του, το να παίζεις διαφορετικούς ρόλους και να εξερευνάς διαφορετικά μέρη του εαυτού σας».

https://www.instagram.com/p/Cc3Kut1jiiH

Η Gisele έκανε το ντεμπούτο της στα runways το 1998, στο show του θρυλικού Alexander McQueen, και αποσύρθηκε επίσημα το 2015, όταν αποφάσισε να απολαύσει την οικογενειακή ζωή με τα δύο παιδιά της και το αγαπημένο της hobby, την yoga.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, η 41 χρονη Gisele δηλώνει πως μόνο καλά έχει πάρει από την πορεία της ζωής της και απολαμβάνει την ωριμότητα. «Όταν είσαι στα είκοσί σου, προσπαθείς να ταιριάξεις και να ανήκεις κάπου. Όταν είσαι όμως στα σαράντα σου, νιώθεις πιο άνετα μέσα στο σώμα σου. Νιώθω ότι έχω γίνει πιο δυνατή με τον καιρό, και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/Cc22A_TjOHO

Το νέο της cover περιλαμβάνεται στο καλοκαιρινό τεύχος του V Magazine και θα είναι εκεί για να μας θυμίζει πως τα διαμάντια είναι παντοτινά, ακόμη και αν μεγαλώνουν, «παλιώνουν» με τον καλύτερο τρόπο και λάμπουν ακόμη περισσότερο.