Βασίλισσα Ματθίλδη: Όλα τα looks από την επίσκεψη της στη χώρα μας που εντυπωσίασαν

Ναταλία Κατσακιώρη
Βασίλισσα Ματθίλδη: Όλα τα looks από την επίσκεψη της στη χώρα μας που εντυπωσίασαν
NDP photo agency

Η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στην χώρα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την λαμπερή Βασίλισσα Ματθίλδη να κλέβει τα βλέμματα.

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου επισκέφθηκε την χώρα μας για τρεις ημέρες, εν όψει της περιοδείας τους στα Βαλκάνια και φυσικά τους υποδεχθήκαμε με όλες τις τιμές. Οι royals συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εμείς, φυσικά, δεν θα μιλήσουμε για την σημασία της συγκεκριμένη επίσκεψης και όλες τις λεπτομέρειες της, αλλά για την λαμπερή Βασίλισσα Ματθίλδη, που έκλεψε τα φλας με τις εμφανίσεις της.

Έχοντας, πάντα υπόψη μας ότι οι royals ακολουθούν κάποιους συγκεκριμένους κανόνες ακόμη και στην καθημερινή τους ενδυμασία, μπορούμε να πούμε ότι η Βασίλισσα Ματθίλδη είναι μία γυναίκα με μοναδικό στυλ, που αγαπά το χρώμα και τα ιδιαίτερα κομμάτια, με λαμπερές λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά. Αυτό είδαμε και όσες μέρες βρέθηκε στην χώρα μας, αφού η Βασίλισσα ήταν απόλυτα κομψή και stylish σε κάθε της βήμα.

Και τα τέσσερα looks της ήταν υπέροχα, σε spring mood, με έντονο το στοιχείο του χρώματος και μικρές glam πινελιές. Η απόχρωση που κυριάρχησε ήταν το λαμπερό φούξια, αφού επέλεξε δύο σύνολα στο ίδιο χρώμα. Ο συγκεκριμένος τόνος είναι μάλιστα μεγάλη τάση φέτος με σχεδιαστές, όπως ο Pierpaolo Piccioli να έχει αφιερώσει ολόκληρη συλλογή σε αυτό.

Τα 4 υπέροχα looks της Βασίλισσας Ματθίλδης.

Κατά την άφιξη της η Βασίλισσα του Βελγίου εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με ένα total φούξια σύνολο από το Maison Natan. Ένα printed plisse ανάλαφρο φόρεμα με κοντό μανίκι και χοντρή ζώνη που τόνιζε την μέση. Η Βασίλισσα Ματθίλδη επέλεξε ασορτί mini bag και ένα καπέλο του Maison Fabienne Delvigne, που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση και είχε το όνομα Santorini. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι nude suede γόβες.

Queen-Mathilde-in-greece-8.jpg

Για το επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους η ίδια επέλεξε να εμφανιστεί με ένα gown του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου σε εντυπωσιακό σμαραγδί χρώμα. Όλο το φόρεμα καλυπτόταν από διάφανο τούλι κεντημένο με elegant λουλούδια, ενώ μία ασορτί custom κάπα κάλυπτε τους ώμους της Βασίλισσας.

5W1A5386.jpg

Κατά την επίσκεψη της στο Σούνιο και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής η Βασίλισσα Ματθίλδη εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε λευκούς και μπλε τόνους, ταιριάζοντας στο ελληνικό τοπίο. Ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο από το Maison Fabienne Delvigne έκλεψε και πάλι τα βλέμματα, ενώ η Βασίλισσα φρόντισε να αντικαταστήσει τις Dior γόβες της με ένα ζευγάρι Chloe μπαλαρίνες προκειμένου να μην τραμαυτίσει τα μνημεία.

Queen-Mathilde-in-greece-6.jpg

Τέλος, στην επίσκεψη της στο Μουσείο της Ακρόπολης εμφανίστηκε ίσως με το πιο εντυπωσιακό της outfit. Ένα maxi φόρεμα του Dries Van Noten με embellished λεπτομέρειες και κεντημένα τελειώματα στα μανίκια. Οι ασημί γόβες και το μικρό ασορτί clutch τσαντάκι της ήταν ιδανικά για την περίσταση, κρατώντας τις ισορροπίες και δίνοντας το σωστό glam touch στην βραδιά.

Queen-Mathilde-in-greece-2.jpg