Τζιν και σακάκι: Η Ελένη Μενεγάκη με το style combo που λειτουργεί πάντα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν και σακάκι: Η Ελένη Μενεγάκη με το style combo που λειτουργεί πάντα

Κλασικό και αγαπημένο, ένα combo που μπορεί να σε συνοδέψει παντού.

Κάθε γυναίκα αγαπά τα διαφορετικά και πρωτότυπα stylings. Μας αρέσει να κάνουμε εντύπωση και να δοκιμάζουμε νέες ιδέες, κάτι που προσφέρει μία δημιουργική πνοή στην ημέρα μας. Καλά όλα αυτά, βέβαια, αλλά όταν έρθει εκείνη η βιαστική στιγμή που θέλεις να φύγεις γρήγορα από το σπίτι, τότε μάλλον θα καταφύγεις σε κλασικά και αγαπημένα combos, που λειτουργούν πάντα. Safe, κομψά και πολύ άνετα, οι συνδυασμοί τύπου uniform(δηλαδή καθημερινής στολής) είναι από μόνοι τους μια κατηγορία της ρουτίνας σου.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν και αυτοί οι on the go συνδυασμοί πιο ενδιαφέροντες και fun με μικρές, έξυπνες πινελιές, που θα ανανεώσουν το look σου με μία μόνο κίνηση. Πολύ συχνά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να παίξεις με τα αξεσουάρ και ένα elevated ζευγάρι παπούτσια, που είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Ένα από αυτά τα all time classic combos τύπου στολή, που έχουν κρυμμένο οι γυναίκες στο μανίκι τους σαν άλλο άσσο, είναι το denim παντελόνι και το ελαφρύ σακάκι. Ειδικά για την περίοδο της άνοιξης, μιλάμε για ένα ιδανικό σύνολο, άνετο και ελαφρύ, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την ίδια γνώμη φαίνεται πως έχει και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το τζιν και το σακάκι της με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα.

Η Ελένη, όπως, ξέρουμε όλες πολύ καλά, δεν θα επιλέξει να φορέσει κάτι αν δεν είναι άνετο και παράλληλα απόλυτα stylish. Αυτή την φορά φρόντισε να κάνει ένα έξυπνο combo με τζιν παντελόνι και blazer. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα denim σε ίσια γραμμή και ανοιχτό, ανοιξιάτικο blue χρώμα, με μερικά μικρά σκισίματα που το κάνουν λίγο πιο νεανικό.

https://www.instagram.com/p/CdImBf0jxca

Από πάνω το συνδύασε με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα ελαφρύ, ανοιξιάτικο λευκό σακάκι. Μία nude ζώνη και layering από διακριτικά κολιέ στον λαιμό έδωσαν ένα glam touch, χωρίς υπερβολές. Αυτό, όμως, που μας ξεχωρίσαμε ήταν τα πράσινα strappy σανδάλια της Ελένης, σε bold πράσινο. Με ψηλό τακούνι stiletto και μικρά πολύχρωμα λουλούδια στο μπροστινό μέρος και στα κορδόνια που έδεναν στον αστράγαλο, αυτά τα παπούτσια έφεραν την άνοιξη στο όλο look. Girly και παιχνιδιάρικα, ακριβώς όπως τα αγαπά η Ελένη, ήταν η πιο όμορφη επιλογή.