Pink in the city: Δύο classy ανοιξιάτικα ροζ σύνολα από την stylish Ευγενία Νιάρχου

Ναταλία Κατσακιώρη
Pink in the city: Δύο classy ανοιξιάτικα ροζ σύνολα από την stylish Ευγενία Νιάρχου

Το πιο hot χρώμα της σεζόν σε δύο μοναδικά looks με την κοσμοπολίτικη ματιά της Ευγενίας Νιάρχου.

Μερικά πράγματα είναι όντως κληρονομικά, όπως η αδιαμφισβήτητα αρχοντική ομορφιά της Ευγενίας Νιάρχου, που θυμίζει πολύ την γιαγιά της Τίνα. Κάποια πάλι τείνουν να είναι κάπως διαφορετικά, όπως η extravagant αισθητική της γύρω από την μόδα και το μοναδικό της στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει. Μία ματιά στο Instagram account της θα σε κάνει να ερωτευτείς πραγματικά το κοσμοπολίτικο αυτό λαμπερό κορίτσι, που έχοντας ως φόντο τις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη, παραδίδει μαθήματα κομψότητας.

Για όσους δεν το ξέρουν η Ευγενία είναι επίσης και μία επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων με το brand της Venyx World να είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας jewellery labels. Η ίδια διαθέτει μία απόλυτα ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και φροντίζει να μας εμπνέει διαχρονικά με τις εμφανίσεις της, είτε πρόκειται για κάποιο επίσημο dinner ή event, είτε ακόμη και μια απλή βόλτα εν μέσω των ταξιδιών της στον κόσμο.

Η ντουλάπα της έχει πολλές και διάφορες επιρροές, όπως είναι φυσικό, συνδυάζοντας staple κομμάτια που αγαπά κάθε γυναίκα με αιθέρια, ιδιαίτερα σχέδια που δύσκολα θα επέλεγε να φορέσει κανείς. Η Ευγενία είναι expert στο mix and match, δημιουργώντας μοναδικά looks, που σίγουρα θα θέλεις να αντιγράψεις.

Δύο διαφορετικές εκδοχές του ροζ, ένα πετυχημένο look.

Το τελευταίο διάστημα η Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται σε ταξίδι στην Ασία, έχοντας επισκεφθεί την Ινδία και τις διάφορες πόλεις της. Από εκεί μοιράστηκε μαζί μας πολλές φωτογραφίες με εκπληκτικά τοπία και ακόμη πιο inspiring outfits, που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Κύριο και κοινό συστατικό των looks που ξεχωρίσαμε; Μα φυσικά το χρώμα της σεζόν, το ροζ.

Δεν υπήρξε σχεδιαστής που να μην λάτρεψε φέτος το ροζ. Σε baby pink, bold φούξια, dusty pink και γλυκό ζαχαρί, το ροζ είναι το απόλυτο χρώμα για να επενδύσεις αυτή την άνοιξη. Η Ευγενία φόρεσε ένα total plisse set με ένα cullote παντελόνι και ασορτί αμάνικο top σε τετράφωνη γραμμή που συνδύασε με ένα ζευγάρι metallic flat σανδάλια σε ανατολίτικο στυλ. Τα μαύρα γυαλιά και η μαύρη τσάντα έκαναν το outfit πιο casual, χαρίζοντας παράλληλα κομψότητα.

https://www.instagram.com/p/CcyElHNscx9

Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για ένα βραδινό look σε ελαφριά, αραχνοΰφαντη πλέξη. Ένα flared παντελόνι με ασορτί cardigan σε έντονο, κοριτσίστικο ροζ. Από μέσα η Ευγενία φόρεσε ένα sparkly top με ασημί embellished λεπτομέρειες. Το ασημί τσαντάκι και ένα ζευγάρι διάφανες PVC γόβες έδωσαν το απαραίτητο edginess. Σε κάθε περίπτωση η Ευγενία δεν ξεχνά ποτέ τα ενδιαφέροντα κοσμήματα από την συλλογή της.

https://www.instagram.com/p/CdBfWIYstbu