Η Ζέτα Μακρυπούλια με μπλε midi φόρεμα υιοθέτησε την τάση της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια με μπλε midi φόρεμα υιοθέτησε την τάση της σεζόν

Τα φορέματα είναι η πιο εύκολη λύση τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες και η Ζέτα Μακρυπούλια ακολούθησε το hot trend της άνοιξης.

Η ζέστη φαίνεται πως έχει έρθει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν καλοκαίρι και όχι τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Και όλη αυτή η αλλαγή ήρθε μάλλον κάπως απότομα, αφού κανένας δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει την αλλαγή του καιρού και την έναρξη της νέας σεζόν. Αυτό, φυσικά αντικατοπτρίζεται και στην ντουλάπα μας και τα καθημερινά μας σύνολα, που μοιάζουν λίγο αμήχανα το τελευταίο διάστημα.

Σε γενικές γραμμές τα καλοκαιρινά είναι τα ρούχα που φοράμε ήδη από τώρα. Όσο και αν δυστυχώς δεν προλάβαμε να ευχαριστηθούμε τα ανοιξιάτικα πανωφόρια μας και τα middle season outfits, ο καιρός στην χώρα μας θυμίζει Ιούνιο και έτσι κάθε γυναίκα έβαλε στην ζωή της και την καθημερινότητα της όλους τους συμμάχους που έχει απέναντι στην ζέστη.

Ένας από αυτούς, ίσως και ο κυριότερος, είναι τα φορέματα. Κοντά, μακριά, midi ή και maxi, το φόρεμα είναι το πιο άνετο κομμάτι που μπορείς να βάλεις για το γραφείο, τη βόλτα στην πόλη, την έξοδο με τις φίλες σου, αλλά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Για αυτό και φέτος έχουμε δει πάρα πολλές τάσεις στα φορέματα, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα ανάλαφρο και δροσερό καλοκαίρι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με λαμπερό μπλε φόρεμα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως εκτιμά εξίσου την αξία ενός καλού φορέματος, αφού το τελευταίο διάστημα επιλέγει μία σειρά από super stylish dresses για τις εμφανίσεις της στην καθημερινή της εκπομπή. Ο στυλίστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, φροντίζει να ανεβάζει τα ωραιότερα σύνολα της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μας το απαραίτητο inspo.

Αυτή την φορά η Ζέτα εμφανίστηκε με ένα μπλε σκούρο midi αμάνικο midi φόρεμα με σε εφαρμοστή γραμμή και με έντονους ώμους. Τα second skin dresses, δηλαδή τα φορέματα που εφαρμόζουν στο σώμα σαν γάντι και είναι total stretched, είναι μία από τις τάσεις που κυριαρχούν φέτος στο street style, κάνοντας τις εμφανίσεις μας άνετες και παράλληλα θηλυκές και sexy.

Η Ζέτα συνδύασε ιδανικά το συγκεκριμένο φόρεμα με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα με ξύλινο πάτο και χρυσό chain necklace. Αυτό που έκανε το look πιο παιχνιδιάρικο και fun ήταν το χτένισμα της, αφού επέλεξε ένα updo με πλεξίδες που τονίζει το πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CeJfDc-MQOv