H Vanessa Hudgens με δημιουργία Schiaparelli έκλεισε μία σεζόν με τα πιο stylish red carpet looks

Ναταλία Κατσακιώρη
H Vanessa Hudgens με δημιουργία Schiaparelli έκλεισε μία σεζόν με τα πιο stylish red carpet looks

Η νεαρή ηθοποιός έχει κάνει φέτος μία σειρά από εμφανίσεις, που την έβαλαν στο fashion χάρτι ως ένα νέο style icon.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα Tony Awards με την 75η τελετή να δίνει λίγο glam στο Σαββατοκύριακο μας. Το κόκκινο χαλί υποδέχτηκε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις, με κάποιες να ξεχωρίζουν όπως αυτή της Vanessa Hudgens. Η αλήθεια είναι πως η νεαρή ηθοποιός έχει κάνει φέτος μία «κούρσα», που την έχει αναδείξει προφανώς νικήτρια και πρωτοπόρα στα red carpet looks της χρονιάς, με τα σύνολα που έχει επιλέξει να είναι όλα ένα και ένα.

Αρχικά, να πούμε ότι η Hudgens ποντάρει πάντα σε πολύ δυνατά ονόματα της παγκόσμιας μόδας, ξεκινώντας τις εμφανίσεις της φέτος με το μαύρο Michael Kors sequined φόρεμα των Oscars, ενώ συνέχισε με δημιουργίες των Versace, Maison Valentino, Moschino και Vera Wang, που έντυσαν την ηθοποιό με σύνολα τα οποία ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί. Μήπως η Hudgens θα γίνει η νέα Zendaya; Αν συνεχίσει με αυτή τη δυναμική τα red carpet looks της, τότε μάλλον έχουμε βρει το νέο μας αγαπημένο style icon.

https://www.instagram.com/p/CeeJ2aaJ9KM
https://www.instagram.com/p/CecPy-_sjql

Tο Schiaparelli σύνολο που έμοιαζε με γλυπτό.

Ακόμη και αν δεν έχεις δει φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί, αν ακολουθείς την Hudgens στα social, θα πήρες μία γεύση της όλης εμφάνισης. Ένα μαύρο maxi gown με πυκνά drape, που έδιναν την αίσθηση του plisse, σμιλεύτηκε γύρω από ένα corset που κατέληγε σε ένα βελούδινο, luxury μπούστο. Απόλυτα κλασικό και παράλληλα σύγχρονο, αφού τα corsets είναι από τα πιο hot trends της σεζόν.

75th Annual Tony Awards - Arrivals

Η Vanessa Hudgens το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα platformed σανδάλια με μαύρο καλσόν, ενώ αυτό που ολοκλήρωσε ιδανικά την όλη εμφάνιση ήταν φυσικά τα signature κοσμήματα του οίκου, με την ηθοποιό να επιλέγει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρυσό και λευκές πέτρες, αλλά και matching βραχιόλια και δαχτυλίδια. Τα κοσμήματα της συλλογής είναι μοναδικά hand made κομμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από τους υπερρεαλιστικούς πίνακες του Salvatore Dalí, με «λιωμένα» μέταλλα και έντονα σύμβολα, όπως τα μάτια και άλλα μέρη του ανρθώπινου σώματος να αναπαριστώνται σε χρυσό.

Μία μοναδική σκέψη πίσω από ένα look, που ενώ έδωσε όλη αυτή την λάμψη του old Hollywood, κατάφερε να ξεχωρίσει με τολμηρά στοιχεία. Ελπίζουμε η Vanessa Hudgens να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.