Η Σοφία Καρβέλα σε βραδινό mood με το πιο πρωτότυπο slip dress

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα σε βραδινό mood με το πιο πρωτότυπο slip dress

Στο δρόμο που χάραξε η Victoria Beckham το slip dress έχει γίνει το πιο επίκαιρο βραδινό φόρεμα της σεζόν.

Υπάρχουν κάποια items που βρίσκονται διαχρονικά στο προσκήνιο, όπως το αγαπημένο μας slip dress, που από τη στιγμή που εμφανίστηκε στα catwalks των 90s, δεν έφυγε ποτέ από την λίστα με τα πιο versatile items της ντουλάπας μας. Και αυτό γιατί είναι ένα κομμάτι άκρως άνετο και βολικό από όλες τις απόψεις. Μην τα ξαναλέμε.

Φέτος, ωστόσο, πήρε μία άλλη διάσταση μετά την εμφάνιση της Victoria Beckham με το απόλυτο haute couture slip dress στο γάμο του γιου της Brooklyn με τη Nicola Peltz. Αυτό το γκρι, glossy slip dress με τις laced λεπτομέρειες έδωσε άλλη υπόσταση σε ένα φόρεμα, που ήταν συνδεδεμένο με τις απλές, αέρινες, ρομαντικές εμφανίσεις μας.

Τώρα, λοιπόν, έχει έναν νέο αέρα, αυτόν του καλύτερου φορέματος για καλεσμένη σε γάμο ή σε μία βραδινή έξοδο. Αυτό φαίνεται πώς το ξέρει και η always elevated Σοφία Καρβέλα, η οποία είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons.

Το slip dress της Σοφίας Καρβέλα είναι έμπνευση.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Σοφία εμφανίστηκε με ένα maxi slip dress σε άσπρο και μαύρο χρώμα, που είχε το πιο ιδιαίτερο structure, αφού το κλασικό satin like ύφασμα του δημιουργεί μία είδους σκακιέρα πάνω στο σώμα, με φάσες που τυλίγονται γύρω από τον κορμό. Οι laced λεπτομέρειες έδωσαν ένα ρομαντικό τόνο στο ντεκολτέ και ολοκλήρωσαν την όλη αισθητική του φορέματος.

https://www.instagram.com/p/Cew34duOmMi

Από πάνω η Σοφία επέλεξε να ρίξει ένα μαύρο blazer στους ώμους και συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες pointe γόβες, με φάσα στον αστράγαλο. Τα glam μακριά της σκουλαρίκια ξεχώρισαν, μαζί με το προσεγμένο μακιγιάζ της, αφού η Σοφία μας έχει συνηθίσει σε no make up εμφανίσεις.