Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το γιλέκο της σαν top και μας έδωσε ιδέες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το γιλέκο της σαν top και μας έδωσε ιδέες

Μία τάση που την είδαμε στο street style ήδη από την άνοιξη και θα φορέσουμε και το καλοκαίρι.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου ένα χρόνο, όταν το κλασικό πλέον all day oversized κοστούμι μας, απέκτησε και το δικό του «ταίρι», το tailored γιλέκο. Έτσι γεννήθηκε η τάση των three piece sets, δηλαδή των σετ που αποτελούνταν από αυτά τα τρία κομμάτια: ένα παντελόνι , ένα γιλέκο από μέσα και το ασορτί σακάκι από πάνω του, όλα από το ίδιο ύφασμα.

Αυτό που ίσως, όμως, δεν είχες παρατηρήσει τότε, είναι πως το γιλέκο από μέσα ήταν φορεμένο σαν top, χωρίς τίποτα άλλο, ένα πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι να το συνοδεύει. Το επόμενο, λοιπόν, βήμα της τάσης και αφού περάσαμε στην καλοκαιρινή περίοδο, ήταν να αφήσουμε το σακάκι και να φορέσουμε το γιλέκο ως το νέο μας αγαπημένο summer top στην πόλη, μαζί με τις wide leg παντελόνες μας.

Η Kendall Jenner ήταν από τις πρώτες που μας έδειξαν την τάση στο street style και έπειτα ακολούθησαν όλα τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας, με basic κυρίως επιλογές χρωμάτων σε μαύρο, λευκό, γκρι και beige.

Η Κατερίνα Καινούργιου με μοβ γιλέκο και matching παντελόνι.

Η δική μας Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε την τάση με το δικό της τρόπο, επιλέγοντας ένα μοβ σύνολο με αμάνικο tailored γιλέκο και ίδια παντελόνα με φαρδιά μπατζάκια, που κλείνει με κουμπιά στα τελειώματα. Ένα υπέροχο look που μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο, βάζοντας χρώμα σε ένα κατά τα άλλα συντηρητικό outfit.

https://www.instagram.com/p/CeoSUjVIsH1

Η Κατερίνα το απογείωσε με μαύρη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες, nude platformed πέδιλα και ένα ζευγάρι ορθογώνια γυαλιά ηλίου σε λαμπερό lilac. Ένα outfit που ενώ μοιάζει κλασικό, πήρε νέα εικόνα με την επιλογή του χρώματος, αλλά και με τις sporty λεπτομέρειες στο παντελόνι.

Τόλμησε να χρησιμοποιήσεις και εσύ το γιλέκο σου, φορώντας το σαν top και δες την πολυμορφικότητα των items που κρύβει η ντουλάπα σου.