Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πώς να φορέσεις το πορτοκαλί που πάει τέλεια με το μαύρισμα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πώς να φορέσεις το πορτοκαλί που πάει τέλεια με το μαύρισμα σου

Ένα χρώμα που αξίζει να μπει στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι του 2022 είναι το καλοκαίρι των χρωμάτων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Ακόμη και αν δεν είσαι ο τύπος που παρακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν, σίγουρα θα έχεις κάνει μία βόλτα στα αγαπημένα σου καταστήματα για shopping, όπου θα διαπίστωσες ότι το χρώμα παίζει παντού.

Από τη μία έχουμε τα solid έντονα χρώματα, όπως το πράσινο, το φούξια και το μπλε, που πρωταγωνιστούν φέτος σε bold μονοχρωματικά σύνολα, από την άλλη τα colorful prints, τα οποία έχουν δώσει μία άλλη νότα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του 2022. Και αυτό γιατί τα patterns τους είναι εξαιρετικά ιδιαίτερα, κάτι που είχαμε να δούμε ίσως χρόνια. Neon και fluo αποχρώσεις, ψυχεδελικά μοτίβα, γεωμετρίες και ολόκληρες παραστάσεις τυπώνονται στα αγαπημένα items της σεζόν.

Ένα από τα χρώματα, όμως, που δεν πιστεύαμε οι περισσότερες ότι θα μπορούσαν ποτέ να πρωταγωνιστήσουν τόσο έντονα είναι το πορτοκαλί. Ένα χρώμα παρεξηγημένο και αρκετά υποτιμημένο μέχρι πρόσφατα, κυρίως γιατί μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα όρια του κομψού και να δείξει κάπως παρωχημένο και ίσως kitsch. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να αλλάξεις γνώμη για το hero color του 2022.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέδειξε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί

https://www.instagram.com/p/CdspmV_oZal

Η Κατερίνα Καινούργιου, που παρακολουθεί και ενημερώνεται διαρκώς για τις κυρίαρχες τάσεις, φαίνεται πως ενέδωσε στη γοητεία του πορτοκαλί, επιλέγοντας συχνά items σε όλες τις αποχρώσεις του. Από έντονο, σκούρο πορτοκαλί, μέχρι ελαφρύ ροδακινί, το οποίο οριακά εντάσσεται στην παλέτα των pastels, η Κατερίνα φόρεσε τα πιο feminine κομμάτια σε ένα χρώμα, που θυμίζει το ελληνικό ηλιοβασίλεμα.

Έχει μάλιστα υπόψη σου ότι το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει μοναδικά με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, τώρα που έχουμε ξεκινήσει ήδη τα μπάνια. Επέλεξε ένα maxi αέρινο φόρεμα ή mini dress σε εφαρμοστή γραμμή, όπως η Κατερίνα Καινούργιου για τις βραδινές σου εξόδους. Αν πάλι αγαπάς το διακριτικό style, τότε ένα σετάκι με shorts και top σε απαλό ροδακινί είναι ιδανικό για σένα.

https://www.instagram.com/p/Cb-Z0NnIljf