Η Σοφία Καρβέλα με bohemian chic πλεκτό φόρεμα- Ναι, πλεκτό και το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα με bohemian chic πλεκτό φόρεμα- Ναι, πλεκτό και το καλοκαίρι

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση με τη νούμερο ένα τάση της σεζόν, τα πλεκτά.

Όταν μιλάμε για μόδα, και κυρίως για τη σύγχρονη μόδα, καλό θα ήταν να αφήσεις τα κλισέ για λίγο στην άκρη. Και με αυτό εννοώ την κλασική πεποίθηση ότι τα πλεκτά είναι μόνο και αποκλειστικά για τους χειμερινούς μήνες. Τα knitwears, όπως τα αποκαλούμε και επίσημα στο χώρο, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν και τα βλέπουμε τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Μετά την καραντίνα, μάλιστα, που η άνεση έχει γίνει προτεραιότητα όλων μας, τα υφάσματα έγιναν πιο μαλακά και βολικά, ήρθαν κοντά στο σώμα και οριακά αντικατέστησαν την αφή. Έτσι τα πλεκτά έγιναν αγαπημένα ακόμη και των πιο δύσπιστων και φέτος το καλοκαίρι τα είδαμε σε πολλές εκδοχές, όπως τα πλεκτά σετάκια με φούστες και σορτσάκια, αλλά και τα second skin εφαρμοστά φορέματα.

Η Σοφία Καρβέλα έκανε την πιο cool επιλογή και πάλι φόρεσε ένα πλεκτό maxi φόρεμα με έντονα χρώματα.

Το bohemian φόρεμα της Σοφίας Καρβέλα είναι το απόλυτο inspo.

Γενικά η Σοφία είναι η εφαρμογή του cool style. Πάντα χαλαρή, αλλά και παράλληλα κομψή, η κόρη της Άννας Βίσση είναι το αγαπημένο μας fashion girl. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα maxi knitted φόρεμα του Jonathan Simkhai με μακριά μανίκια και τολμηρά cut outs κάτω από το στήθος και την πλάτη. Από πάνω το συγκεκριμένο item έχει μία ενσωματωμένη ζώνη που δένει μπροστά.

https://www.instagram.com/p/Cfo5x3ZuvB2

Τα ζεστά χρώματα του το κάνουν άκρως καλοκαιρινό, ενώ οι ρίγες σε πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ και ροζ συνδυάστηκαν άψογα με τα κίτρινα mules που διάλεξε η Σοφία. Τα κολιέ με τις fun, πολύχρωμες χάντρες έδωσαν ένα new age style στο look, το ίδιο και η mini shoulder bag με τη μεγάλη χρυσή αλυσίδα.