Τζιν φούστα + crop top: Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το πιο καλοκαιρινό combo

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν φούστα + crop top: Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το πιο καλοκαιρινό combo

Η τζιν φούστα επιστρέφει φέτος δυναμικά από τα 90s.

Η επιστροφή των 90s δεν είναι κάτι που ακούς για πρώτη φορά. Μάλλον έχεις ήδη βαρεθεί να το ακούς, όχι όμως και να το βλέπεις, αφού τα 90s είναι το πιο αγαπημένο μας inspo και κάνουν τη δική τους επάνοδο, εδώ και αρκετές σεζόν. Όμως, έχεις στα αλήθεια εκμεταλλευτεί αυτή την επιστροφή όσο θα έπρεπε; Έχεις ξαναδεί όλα τα trends της δεκαετίας;

Μία από τις κορυφαίες τάσεις είναι και η denim φούστα, που είδαμε σε όλα τα catwalks και για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε αν δεν έχεις ήδη ξεθάψει την παλιά σου τζιν φούστα, τότε βγες για shopping τώρα που είναι και εκπτώσεις και βρες το κατάλληλο item για σένα. Mini ή maxi, ότι και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει το νέο σου go to κομμάτι για αυτό το καλοκαίρι, όπως τότε!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που αγαπά το casual ντύσιμο, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει τη τζιν φούστα της στην πόλη, με ένα sexy, κοριτσίστικο τρόπο.

Mini denim skirt!

Η Κατερίνα έκανε τη δική της πρόταση για το καλοκαίρι στην πόλη και ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου συνδύασε τη δική της τζιν φούστα με ένα crop top σε printed mood. Γενικά η Κατερίνα αγαπά το ενημερωμένο casual ντύσιμο και προσθέτει πάντα μικρές bohemian, αλλά και retro επιρροές σε κάθε της σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CgUS6sHIC1u

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα επέλεξε μία mini τζιν φούστα σε ανοιχτό μπλε χρώμα και την συνδύασε με ένα sexy crop top με μανίκια καμπάνα και floral print. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι chunky slippers σε pastel ροζ απόχρωση, που αναδεικνύουν τα μαυρισμένα πόδια της. Η knitted shopping bag, που κρατούσε, είναι ιδανική για μία μέρα με δουλειές στην πόλη, ενώ δίνει παράλληλα και ένα τόνο «θάλασσας» στο city look.

Ρίξε μια ματιά και στα beach look της Κατερίνας και πάρε inspo για το νέο σου μαγιό: