Occasion outfits: 7 μοναδικά σύνολα για σένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση

Ναταλία Κατσακιώρη
Occasion outfits: 7 μοναδικά σύνολα για σένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Γιατί εκτός από τους γάμους θα πρέπει να υπολογίσεις και τα διάφορα καλέσματα σε γενέθλια, dinner parties και τις εξόδους μας σε bars και clubs, κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ξέρω τι θα μου πεις, ότι με τόσους γάμους και βαφτίσεις που έχει η φετινή σεζόν, δεν σου έχει μείνει στην πραγματικότητα ούτε ένα βραδινό ρούχο που να μην έχεις αξιοποιήσει μέχρι στιγμής. Και σε καταλαβαίνω. Ωστόσο, να πούμε ότι το καλοκαίρι είναι ακόμη μπροστά μας το ίδιο και οι υπόλοιποι γάμοι, βαφτίσεις, αλλά και τα διάφορα events και πάρτι της σεζόν.

Γιατί εκτός από τους γάμους θα πρέπει να υπολογίσεις και τα διάφορα καλέσματα σε γενέθλια, dinner parties και τις εξόδους μας σε bars και clubs, κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια, οπότε τώρα είναι η στιγμή τους. Σηκώνουμε, λοιπόν, μανίκια και σημειώνουμε όλα τα styling tips, που πρέπει να ξέρουμε.

https://www.instagram.com/p/Cgh0FETIuUA

Αρχικά, όταν ακούς τον τίτλο occasion outfits, δηλαδή σύνολα για μία ειδική περίσταση, αμέσως το μυαλό σου πηγαίνει σε ένα φόρεμα. Και ναι, δεν λέω ότι δεν είναι η πιο εύκολη επιλογή, αφού δεν θα χρειαστείς να κάνεις και πολλά πράγματα όσον αφορά το styling. Αρκεί ένα εντυπωσιακό beauty look και ένα ζευγάρι glamorous παπούτσια, για να ολοκληρώσεις το outfit της βραδιάς. Το φόρεμα μπορεί να είναι, λοιπόν, μίακαλή λύση, αλλά έχει δύο βασικά αρνητικά, ότι δεν μπορείς εύκολα να βάλει ξανά το ίδιο και ότι οι περισσότερες καλεσμένες θα έχουν επιλέξει επίσης φόρεμα.

Οπότε μήπως να έβλεπες και κάποιες εναλλακτικές; Όπως ένα υπέροχο καλοκαιρινό κοστούμι, μία ολόσωμη φόρμα με halter neck κόψιμο ή ένα tailored σύνολο με γιλέκο και βερμούδα, σε ανδρόγυνο στυλ; Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις τα πιο stylish εναλλακτικά outfits, για να είσαι η πιο κομψή καλεσμένη.

Προσωπικά θα σου πρότεινα τη δική μου αγαπημένη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν είναι άλλη από μία εντυπωσιακή midi ή maxi φούστα, με ιδιαίτερο ύφασμα και γραμμή και ένα cropped top από πάνω, που να ξεχωρίζει με το χρώμα του. Είναι δύο items που μαζί μοιάζουν φανταστικά, θυμίζουν φόρεμα και χαρίζουν την ίδια άνεση, αλλά μπορείς επίσης μετά να τα φορέσεις ξανά με άλλο styling!

https://www.instagram.com/p/CfdW66Po0wM

Δες και τα 7 στο παρακάτω video:

Street style inspo: