Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το crochet με δύο διαφορετικούς τρόπους στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το crochet με δύο διαφορετικούς τρόπους στην παραλία

Η Κατερίνα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού και ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια και στην παραλία.

Αν είσαι γεννημένη «βασίλισσα», σαν την Κατερίνα, τότε αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε στην παραλία. Αν, δηλαδή, αγαπάς τα statement και εντυπωσιακά looks, τότε αυτό θα μεταφερθεί και στο beach look σου. Φυσικά και στην παραλία είμαστε πιο απλές και αέρινες, όπως απαιτεί και το περιβάλλον, αλλά όποια είναι γνήσια fashion lover, τότε ακόμη και στα ρούχα της παραλίας θα φέρει τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν.

Έτσι και η Κατερίνα, τώρα που μπήκε το καλοκαίρι, φέρνει το στυλ της και στα beach look της, μιας και η τηλεοπτική σεζόν έληξε και η παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της. Μέσα, λοιπόν, σε όλες αυτές τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο προσωπικό της Instagram account με τους ακολούθους της η Κατερίνα ξεχωρίσαμε δύο εμφανίσεις της με την απόλυτη τάση της σεζόν, το crochet.

Το συγκεκριμένο trend είναι μάλιστα άκρως καλοκαιρινό και ταιριάζει τέλεια με τα μαγιό σου!

Βάλε το crochet με το μαγιό σου όπως η Κατερίνα!

https://www.instagram.com/p/Cghd2tsoRkC

Στο πρώτο σύνολο είδαμε την Κατερίνα με ένα super crochet μπλουζάκι με μακρύ μανίκι σε αποχρώσεις του τιρκουάζ, του γαλάζιου και του μαύρου, με πλέξεις που σχηματίζουν γεωμετρικά μοτίβα. Η Κατερίνα το συνδύασε μάλιστα με ασορτί τιρκουάζ μαγιό και matching μανικιούρ και πεντικιούρ. Total color δηλαδή! Τα cut eye γυαλιά της έδωσαν το απαραίτητο flash.

kat-ken-(7).jpg
kat-ken-(6).jpg

Σε δεύτερη φάση την είδαμε με ένα maxi μαύρο φόρεμα με μεγάλη, αραιή πλέξη και turtleneck λαιμό. Από μέσα φόρεσε ένα cut out sexy ολόσωμο μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ την εμφάνιση ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι platformed mules και ένα animal printed bucket hat. Και τα δύο looks ήταν εξίσου εντυπωσιακά, το καθένα με τον τρόπο του, δείχνοντας δύο διαφορετικού τρόπους να υιοθετήσουμε την τάση του crochet.