Το beach look της Τάμτα είναι η απόλυτη έμπνευση- Τρεις φορές που ήταν icon και στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Το beach look της Τάμτα είναι η απόλυτη έμπνευση- Τρεις φορές που ήταν icon και στην παραλία

Γιατί μπορείς να είσαι extreme και στην παραλία!

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξεχωρίζουν με το στυλ τους, σε κάθε τους βήμα, ανεξαρτήτως το πού βρίσκονται και τι φοράνε. Και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Τάμτα(εννοείται!). Το πιο cool κορίτσι της ελληνικής μουσικής σκηνής είναι ένα αξεπέραστο style icon, ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε και ταύτισε το όνομα της με τα edgy looks της, τόσο on stage, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Γιατί θεωρώ πως εκεί κρύβεται και η όλη επιτυχία του «Τάμτα look», στο ότι έτσι είναι πραγματικά και ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι ένας ρόλος, αλλά η πραγματική αισθητική, ο χαρακτήρας και το στυλ της. Μαζί με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έχτισαν αυτό που βλέπουμε σήμερα, μια εικόνα που συνεχώς μεταλλάσσεται και εξελίσσεται. Για αυτό και εμείς αγαπάμε να παρακολουθούμε τα καθημερινά της outfits μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας και τα πιο προσωπικά της looks, τα looks της καθημερινότητας.

Τώρα, λοιπόν, που είναι καλοκαίρι, όπως είναι φυσικό η Τάμτα δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τα πιο extravagant σύνολο για την παραλία, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CRdwkwoMED6

Τρεις φορές που η Τάμτα ήταν το απόλυτο icon και στην παραλία.

Αν νομίζεις πως θα την δεις με ένα απίστευτα περίεργο μαγιό, τρελά μαλλιά και extravagant αξεσουάρ σαν άλλη Lady Gaga να βουτάει στη θάλασσα, καταλαβαίνεις φυσικά ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον απίθανο. H Τάμτα φαίνεται να έχει βρει τη χρυσή τομή και στο look της παραλίας επενδύοντας σε κλασικά μαγιό πολύ απλά fits, όπως ένα μαύρο one shoulder bikini ή ένα κόκκινο ολόσωμο, τύπου Baywatch.

Συνηθίζει να πιάνει τα μαλλιά της σε χαριτωμένα, παιδικά κοτσιδάκια ή να δημιουργεί fashionable πλεξούδες, κάτι που την κρατά καλοχτενισμένη όλη την ημέρα. Επίσης, η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ τα αγαπημένα της κολιέ και σκουλαρίκια, με statement πέτρες, που φοράει σε ενημερωμένο layering, ενώ τα πολύχρωμα παρεό, τα φαρδιά πουκάμισα και τα all over printed sets έρχονται για να ολοκληρώσουν τα σύνολα της. Εμείς λατρέψαμε τα μεγάλα 00s γυαλιά ηλίου της σε στυλ μάσκας, που μπορούν να απογειώσουν ένα look δίπλα στην πισίνα.