Η Meghan Markle κλείνει τα 41 και εμείς θυμόμαστε έξι φορές που απογείωσε το minimal style

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Meghan Markle κλείνει τα 41 και εμείς θυμόμαστε έξι φορές που απογείωσε το minimal style

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Το minimal στα καλύτερα του με άρωμα royal chic.

Δεν ήταν και μία εύκολη χρονιά για τους Sussexes, αφού το ζευγάρι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, μετά την απόφαση τους να μετακομίσουν μόνιμα στην Αμερική, επέστρεψαν στην Ευρώπη και την «αγκαλιά» της βασιλικής οικογένειας, αφού παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις εορτασμού για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πριν από αυτό, βέβαια, είχε προηγηθεί η επίκσεψη τους στην Ολλανδία για τα Invictus Games, που είχε οργανώσει ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry.

Τα φώτα φυσικά στράφηκαν και στην «έκπτωτη πριγκίπισσα» Meghan, που μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό της μετά τα άπειρα δημοσιεύματα για το περίφημο Brexit και τα δύο χρόνια της καραντίνας που ακολούθησαν. Το στυλ της παρέμεινε σε όλο αυτό το διάστημα αναλλοίωτο και πολύ προσεγμένο, αγγίζοντας ακόμη τα όρια του royal style, ακόμα και αν η ίδια όπως λέει ήθελε να απομακρυνθεί από τις πιέσεις του θεσμού και του πρωτοκόλλου.

Γενικά η Meghan αγαπά το minimal chic στυλ και φροντίζει τις περισσότερες φορές να εμφανίζεται με διαχρονικά κομμάτια από όλους τους κορυφαίους οίκους, key- items που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα, αλλά και να κάνουν ταυτόχρονα statement.

Έξι φορές που η Meghan αποθέωσε την απλότητα αυτό το καλοκαίρι.

Ξεκινώντας από ολόλευκο Valentino κοστούμι, με το οποίο εμφανίστηκε την πρώτη μέρα των Invictus Games στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, η Meghan έκανε τη δική της δήλωση, εγκαινιάζοντας μία περίοδο με μοναδικές εμφανίσεις. Τα δύο σακάκια που φόρεσε, από τους Brandon Maxwell και Celine αντίστοιχα, ήταν το τέλειο matching για τα denim παντελόνια της σεζόν, ενώ το ivory body από την Khaite NY, που φόρεσε στο βραδινό event των αγώνων έδωσε μία άλλη, πιο sexy νότα στο γνωστό Meghan look.

Οι δύο, μάλιστα, τελευταίες της εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας. Η Meghan είναι στα καλύτερα της. Το σύνολο που φόρεσε στο πλευρό του icon, Gloria Steinem, με την Dior βερμούδα, το λευκό πουκάμισο και τα camel αξεσουάρ της ήταν ο ορισμός του new age classic minimal. Το ίδιο και η ολόσωμη strapless φόρμα της από την Gabriella Hearst.

https://www.instagram.com/p/CgLifI4v6Lw
https://www.instagram.com/p/CgL3U4yv_Do