4 τρόποι να φορέσεις το maxi καφτάνι σου και στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
4 τρόποι να φορέσεις το maxi καφτάνι σου και στην πόλη

Το αγαπημένο σου beach item έρχεται να ανανεώσει τα city looks του Αυγούστου.

Μπορεί να μπήκε ο Αύγουστος, αλλά πολλές από εμάς είμαστε ακόμη στην πόλη και ίσως περάσουμε και ολόκληρο το μήνα μας εδώ. Άρα τα looks μας πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά και να κάνουν αυτό τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού όσο πιο λαμπερό γίνεται. Σε όλο αυτό ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο παράγοντας ζέστη, που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για το everyday styling.

Μία πολύ έξυπνη λύση είναι να φέρουμε τα looks της παραλίας και στην πόλη. Δηλαδή να πάρουμε τα αγαπημένα μας beach wear items και να τα φέρουμε στα all day city looks μας. Για να γίνει, όμως, αυτό και το αποτέλεσμα να είναι ταυτόχρονα κομψό και άνετο, θα πρέπει να διαλέξεις το σωστό ρούχο και αυτό δνε είναι άλλο από το maxi καφτάνι σου.

Το καφτάνι είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο ρούχο, που υπάρχει πάντα στην τσάντα της παραλίας μας. Σε άπειρα χρώματα και σχέδια, φοριέται από το πρωί στην παραλία, μέχρι το βράδυ για φαγητό και ποτό, με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το kaftan dress, λοιπόν, είναι αυτό το ρούχο που μπορεί να φορεθεί και στην πόλη, αν κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες.

https://www.instagram.com/p/Cf3PKHvoqKw

Η έμπνευση μας για αυτό το στυλ έρχεται από την Laura Eguizabal, μία από τις πιο αγαπημένες μου Instagram influencers, που το kaftan dress είναι ένα από τα σύνολα-στολή που χρησιμοποιεί κάθε καλοκαίρι, τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές της.

4 τρόποι να φορέσεις το καφτάνι σου στην πόλη.

Με sneakers: Μην φοβηθείς έναν τέτοιο συνδυασμό. Γενικά το να βάλεις ένα exotic καφτάνι με καθαρά urban αξεσουάρ, όπως μία shopper bag και sneakers κάνει μία πολύ ωραία αντίθεση, που λειτουργεί. Εμπιστεύσου με!

kaftan-dress-in-the-city-(3).jpg

Με ψηλοτάκουνα: Διάλεξε ένα καφτάνι σε πολυτελές ύφασμα, όπως το μετάξι ή η βισκόζη και συνδύασε το με τα αγαπημένα σου strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια. Κάνε ένα έντονο μακιγιάζ και θα έχεις το πιο δροσερό βραδινό look!

kaftan-dress-in-the-city-(2).jpg

Με oversized αξεσουάρ: Γενικά τα μεγάλα αξεσουάρ, όπως οι δερμάτινες ζώνες, οι basket bags και τα καπέλα μπορούν να δώσουν μία άλλη νότα σε ένα φόρεμα παραλίας και να το κάνουν να μοιάζει πιο appropriate και για την πόλη.

kaftan-dress-in-the-city-(5).jpg

Με παντελόνι: Αυτό είναι ένα styling που ταιριάζει ιδανικά στα τύπου mesh, διάφανα καφτάνια ή σε εκείνα τα καφτάνια με την απλή, ίσια γραμμή και τα ελαφρά υφάσματα. Βρες ένα παντελόνι σε αντίστοιχη ποιότητα και loose γραμμή και συμπλήρωσε το outfit με άνετα sliders.

kaftan-dress-in-the-city-(4).jpg