Κάντο όπως η Kendall: Τα νεά της looks σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα summer dresses το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Κάντο όπως η Kendall: Τα νεά της looks σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα summer dresses το φθινόπωρο

Αν υπάρχει μία γυναίκα που φοράει πρώτη τις τάσεις της σεζόν αυτή είναι η Kendall Jenner και τα φθινοπωρινά της σύνολα είναι ότι καλύτερο έχεις δει τελευταία.

Το έχεις καταλάβει. Είμαι μεγάλη fan της Kendall Jenner. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι αγαπώ την οικογένεια Kardashian-Jenner, αλλά στο ζήτημα στυλ, η Kendall είναι λατρεμένη μου. Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο η επιτυχία του όλου iconic style της οφείλεται στη στυλίστρια και στενή της συνεργάτη, Dani Michelle, η οποία έχει αναλάβει εξολοκλήρου τις εμφανίσεις της, και κατλα πόσο στο αυθεντικό γούστο της ίδιας, το θέμα είναι ότι πραγματικά άψογη. Βέβαια ας μην ξεχνάμε, ότι η Kendall μετράει ήδη μία θέση ως creative director του FWRD από το Σεπτέμβριο του 2021, προτείνοντας και βρίσκοντας νέα ταλέντα και σχεδιαστές για το διάσημο, luxury online shop.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι σε εξέλιξη και αυτή είναι η περίοδος που η Kendall περνάει παραδοσιακά εκεί το φθινόπωρο, εγκαταλείποντας για λίγο το Λος Άντζελες. Εκτός από τα shows στα οποία περπατά, η Kendall βρίσκεται σε όλα τα front rows των πιο ενημερωμένων brands, για να παρακολουθήσει τις νέες συλλογές. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα τέσσερα casual chic σύνολα της Kendall, από τις off duty εμφανίσεις της. Watch, learn και δοκίμασε το !

https://www.instagram.com/p/CiYLwUsub5r

Τα τέσσερα φθινοπωρινά look της Kendall Jenner από τη Νέα Υόρκη που πρέπει να βάλεις αυτό το Σεπτέμβριο!

Look νούμερο ένα και βλέπουμε την Kendall με το αγαπημένο της wide leg, ivory παντελόνι συνδυασμένο με ένα απλό, λευκό t-shirt, ένα γκρι, πλεκτό γιλέκο, μαύρη ζώνη, μαύρα loafers και μαύρη oversized shopper bag. Το ανδρόγυνο στυλ στα καλύτερα του! Φυσικά η ψηλόλιγνη φιγούρα της ευνοεί το όλο styling, αλλά οι minimal γραμμές μακραίνουν κάθε σωματότυπο, έχε το στο νου σου!

kendall_jenner_new_yprk_fashion_week_outfits-(1).jpg

Στη δεύτερη εμφάνιση που ξεχωρίσαμε η Kendall προτίμησε ένα mini, floral ρομαντικό φόρεμα με στενή μέση και μπούστο. Το συγκεκριμένο καλοκαιρινό φόρεμά της είναι το τέλειο παράδειγμα, του πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα summer dresses στο styling του φθινοπώρου. Με ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές μπότες, ένα ελαφρύ μαύρο καλσόν και τη mini, shoulder bag σου.

kendall_jenner_new_yprk_fashion_week_outfits-(3).jpg

Συνεχίζοντας τα florals, ο φακός την απαθανάτισε έξω από το show των Proenza Schouler με ένα maxi φόρεμα των σχεδιαστών, με λευκό φόντο και khaki print. Η Kendall το συνδύασε με μπότες του brand, The Row, στο χρώμα της σοκολάτας και μία khaki τσάντα της Gucci.

kendall_jenner_new_yprk_fashion_week_outfits-(4).jpg

Στο τελευταίο της look επέλεξε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα (και δικό μας αγαπημένο), το ελαφρύ beige της κρέμας. Σε ένα total Bottega Veneta σύνολο, η Kendall έσπασε την καλοκαιρινή διάθεση με ένα μπλε πουλόβερ που έδεσε στη μέση της, τα μαύρα, minimal πέδιλα που διάλεξε, αλλά και τα αξεσουάρ της, που άλλαξαν όλο το outfit. Γιατί ένα απλό καλοκαιρινό φόρεμα παίρνει φθινοπωρινή διάθεση με ένα ζευγάρι βαριά, χρυσά σκουλαρίκια και μία δερμάτινη τσάντα, σε ζεστό σοκολατί χρώμα. Εύκολο δεν είναι; Ακολούθησε το!

1662990490615-650902373-kendall_jenner_new_yprk_fashion_week_outfits-(7).jpg