Η Kate Middleton συνεχίζει τις πολύχρωμες εμφανίσεις με ένα παλτό σε baby blue -Ότι πιο chic

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton συνεχίζει τις πολύχρωμες εμφανίσεις με ένα παλτό σε baby blue -Ότι πιο chic

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα total blue σύνολο και έπαιξε με τις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William συνεχίζουν τα ταξίδια και τις επισκέψεις τους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού το παλάτι όπως δήλωσε έχει επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς και συνεχίζει τα καθήκοντα του κανονικά, μετά την περίοδο του πένθους. Πράγμα που σημαίνει, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα πολύχρωμα σύνολα της. Και αυτό, γιατί το μαύρο ταυτίζεται κυρίως με τις δυσάρεστες περιστάσεις για τη βασιλική οικογένεια. Εξάλλου, η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως έλεγε, φορούσε έντονα χρώματα για να μπορεί να την ξεχωρίσει το πλήθος ανάμεσα σε όλους τους άλλους και να ξέρει ότι είδε τη βασίλισσα.

https://www.instagram.com/p/CjX1uo5qsKV

Ερχόμενοι στη νέα εμφάνιση της Kate Middleton, είδαμε ένα ακόμη προσεγμένο look σε total blue, που μπορούμε να πούμε ότι συμβαδίζει απόλυτα με τη διάθεση της εποχής. Αυτή την περίοδο η Kate και ο William βρίσκονται σε ταξίδι στην Ιρλανδία, όπου και πραγματοποιούν πολυάριθμες επισκέψεις σε οργανισμούς και ιδρύματα, προσπαθώντας να ενθσχύσουν φυσικά το σκοπό τους.

Britain Royals
Britain Royals

Total blue για την Kate Middleton που ανέδειξε το baby blue χρώμα.

Η Kate εμφανίστηκε, όπως πάντα, χαμογελαστή και ευδιάθετη με ένα κλασικό look, από αυτά που αγαπά ιδιαίτερα. Πιο συγκεκιρμένα την είδαμε με ένα σκούρο μπλε, tailored, υφασμάτινο παντελόνι, με ψηλή μέση, που συνδύασε με matching, blue black μυτερές, suede γόβες του Gianvito Rossi. Επέλεξε, μάλιστα, να κρατήσει μία επίσης ασορτί mini bag από το brand De Mellier London με κοντό λουράκι. Στο πάνω μέρος του outfit έκανε μία ενδιαφέρουσα επιλογή, επενδύοντας στο baby blue, το γλυκό γαλάζιο χρώμα που ανήκει στην κατηγορία των pastels. Μιλάμε για μία μεταξωτή μπλούζα με ένα ρομαντικό φιόγκο στο λαιμό από το brand Winser London. Από πάνω φόρεσε ένα ελαφρύ, maxi παλτό σε matching απόχρωση. Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι με ροζ πέτρα από τα Missoma Jewellery έδωσαν το απαραίτητο, διακριτικό glam στο όλο look.

Britain Royals

Tόσο απλά και τόσο εύκολα, μπορείς και εσύ να βάλεις λίγο χρώμα στα φθινοπωρινά σου σύνολα, επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση, όπως η Kate.