Το στυλ της Βίκυς Καγιά στο GNTM5 είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ και της πάει πολύ

Ναταλία Κατσακιώρη
Το στυλ της Βίκυς Καγιά στο GNTM5 είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ και της πάει πολύ

Ήδη από τις οντισιόν η Βίκυ έκανε τη μεγαλύτερη στροφή στο στυλ της.

Όλοι περιμέναμε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM5, ο καθένας για τους λόγους του. Οι άνθρωποι των τηλεοπτικών, για να ξαναδούν την εκπομπή όπως την είχαν συνηθίσει παλιότερα, αποκλειστικά με γυναικείες παρουσίες δηλαδή, αλλά και για να ακούσουν και πάλι τη γνώμη της Βίκυς για το «model material». Εμείς πάλι θέλαμε να δούμε τα συγκλονιστικά outfits της Βίκυς, γιατί ομολογουμένως είναι η απόλυτη τηλεοπτική fashion expert, με μία γκαρνταρόμπα που πολλές θα ζηλεύαμε.

Κλασικές γραμμές, γεωμετρικά σχέδια, basic χρώματα και κομψά prints, όλα μαζί δένουν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα, λοιπόν, ξεκίνησε και εμείς είδαμε μία πολύ διαφορετική Βίκυ. Κάτι το ανατρεπτικό, που σίγουρα δεν περιμέναμε. Συνεχίζει να είναι πάντα μία από τις πιο elegant, τηλεοπτικές παρουσίες, φυσικά, αλλά η Βίκυ φαίνεται πώς όσο μεγαλώνει, γίνεται πιο sexy και τολμηρή από ποτέ και μας αρέσει πολύ, καθώς αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν έχει καμία σημασία και μια γυναίκα μπορεί να κάνει την ανατροπή, όποτε εκείνη το νιώσει και το επιθυμεί.

vicky_kaya-(3).jpg

Βίκυ όπως λέμε sexy! Αυτή τη Βίκυ θέλουμε.

Ήδη από τις οντισιόν η Βίκυ έδειξε την πρόθεση να αλλάξει φέτος την εικόνα της, με πολύ ιδιαίτερα, statement κομμάτια, όπως εφαρμοστά φορέματα με cut outs, sexy κορμάκια, καυτά minis, διαφάνειες και δαντέλες, metallics και έντονα χρώματα, bra tops αλλά και πανύψηλα stilettos. Έχοντας ήδη φορέσει κάποια από τα πιο επίκαιρα brands και designers, όπως οι Khaite NY, The Attico, Bettina Vermillon και Yves Saint Laurent, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αποδεικνύει ότι μετά τα σαράντα είναι στα καλύτερα της. Πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ, ήρθε για να ταράξει τα βράδια μας.

vicky_kaya-(8).jpg
vicky_kaya-(12).jpg
vicky_kaya-(15).jpg

Φυσικά, η ίδια είναι προικισμένη με τη μαγική ικανότητα να κάνει το οτιδήποτε να φαίνεται κομψό, όσο sexy και αποκαλυπτικό και αν είναι, ένα τεράστιο plus. Αλλά δεν είναι μόνο οι αναλογίες της και το αψεγάδιαστο physic της, που της επέτρεψαν να κάνει αυτή τη στροφή στο στυλ της. Είναι πολύ περισσότερο η ωριμότητα μιας γυναίκας, που ξέρει ποια είναι, αγαπά πραγματικά τον εαυτό της και νιώθει sexier than ever. Μαζί σου το νιώσαμε και εμείς Βίκυ!

Κάποια από τα καλύτερα σύνολα της μέχρι τώρα: