Το πιο έξυπνο mix print από την master Αθηνά Οικονομάκου -Το χρώμα στα καλύτερα του

Ναταλία Κατσακιώρη
Το πιο έξυπνο mix print από την master Αθηνά Οικονομάκου -Το χρώμα στα καλύτερα του

Φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι απλό. Συνδύασε και εσύ τα δύο πιο κλασικά prints σε ένα σύνολο.

Το να είσαι χαρακτηριστική για το στυλ σου, είναι κατόρθωμα για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα. Ειδικά αν έχεις και κάποια πιο επαγγελματική σχέση με το αντικείμενο. Η Αθηνά Οικονομάκου, στην προκειμένη, εκτός από ηθοποιός είναι και μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας, έχοντας το δικό της brand με κοσμήματα, αλλά και το label «Project Soma», που έχει δημουργήσει μαζί με τη στενή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη. Και αν μου επιτρέπεται, θα πω ότι η υπογραφή της Αθηνάς είναι εμφανέστατη και στα δύο projects, γιατί έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό, προσωπικό στυλ.

Η Αθηνά είναι η απόλυτη βασίλισσα του bohemian chic, δηλαδή ένα look από τη μία boho και από την άλλη πολύ κομψό, με μικρές πινελιές από τα πιο ενημερωμένα trends της κάθε σεζόν. Αυτό, όμως, που είναι και το signature της Αθηνάς είναι ξεκάθαρα η εμμονή της στα prints. Αγαπά κάθε είδους pattern και έχει την ικανότητα να τα συδνυάζει με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με χρώμα και σχέδια. Οπότε προφανώς και είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος, για να μας δείξει πώς μπορούμε να συνδυάσουμε μαζί δύο prints, να κάνουμε δηλαδή το γνωστό mix print.

https://www.instagram.com/p/Cj8Tviug1_i

To mix print της Αθηνάς Οικονομάκου.

Και τα prints που διάλεξε η Αθηνά είναι τα πιο κλασικά μοτίβα, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα. Τα florals και το animal print. Και θα μου πεις μπορούν αυτά τα δύο να φορεθούν μαζί; Μπορούν, αν το κάνεις σωστά. Ας πάρουμε το παράδειγμα της Αθηνάς, που επέλεξε ένα animal print παντελόνι στην κλασική μαύρη-beige απόχρωση. Αυτό σημαίνει ότι και το πάνω μέρος, των florals θα πρέπει να κινείται σε ζεστές αποχρώσεις. Το καφέ, κόκκινο και ζεστό πορτοκαλί που επέλεξε η Αθηνά είναι ιδανικά. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο, βελούδινο σακάκι και ολοκλήρωσε το look με μια μαύρη, mini bag από τον οίκο Dior, κρατώντας πολύ σωστά τα υπόλοιπα items του outfit σε μια basic απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Cj8CCuzttvc