Σακάκι + φούτερ: Με αυτό το combo θα βάλεις τα hoodies σου και στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Σακάκι + φούτερ: Με αυτό το combo θα βάλεις τα hoodies σου και στο γραφείο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετα items συνθέτουν την εικόνα του πιο cool outfit για το γραφείο.

Μπήκαμε στο χειμώνα. Αυτή τη φορά είναι σίγουρο. Η θερμοκρασία και ο καιρός δείχνουν ότι επιτέλους η εποχή ήρθε στα ίσια της και η αλήθεια είναι ότι με τόση ζέστη, που είχαμε μέσα στο Νοέμβριο, μάλλον η όλη εναλλαγή μας βρήκε κάπως απροετοίμαστες. Γιατί τα χοντρά μας πανωφόρια, πλεκτά και hoodies δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί. Αυτό, βέβαια, μπορεί να είναι και καλό, γιατί τώρα που μας έχουν λείψει τα cozy items της ντουλάπας μας, το styling θα γίνει ακόμη πιο δημιουργικό, πιο τολμηρό και γεμάτο φαντασία.

Και περνάμε στο κύριο πιάτο της ημέρας και το βασικό πρόβλημα κάθε γυναίκας. Τι να βάλω το πρωί στη δουλειά; Και είναι απόλυτα λογικό να μας απασχολεί τόσο πολύ το συγκεκιρμένο outfit, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι και το σύνολο, το οποίο θα μείνει μαζί μας τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Άρα θέλουμε άνεση, στυλ και λίγο edginess, γιατί ο χειμώνας θέλουμε να είναι διασκεδαστικός. Άρα το mix & match είναι η βασική ικανότητα, που πρέπει να καλλιέργησεις. Και ποιο είναι τα αγαπημένα μας items για τα κρύα πρωινά; Εκείνα τα μαλακά, cozy φουτεράκια μας και τα hoodies, που κάνουν λίγο πιο εύκολο το να βγεις από το κρεβάτι.

5+1 outfits με το αγαπημένο καρό σακάκι για να αξιοποιήσεις τα staples της ντουλάπας σου

https://www.instagram.com/p/Ck0yHs0oAK8

Blazer + hoodies: Ο συνδυασμός που κάνουμε τώρα.

unknown_275086033_651456279470765_3023896463382989378_n.jpg

Ναι, μπορείς να φορέσεις τα hoodies σου στο γραφείο και λίγο-πολύ παντού τώρα πια, αφού η μόδα έχει αφήσει επιτέλους πίσω της τα «πρέπει» και έχει φέρει το athleisure style ακόμη και στο άλλωτε αυστηρό office look. Επιστράτευσε τα hoodies που έχεις σε basic αποχρώσεις και φόρεσε τα μέσα από τα oversized σακάκια σου. Το όλο style ταιριάζει με τις mini φούστες και τα wide leg παντελόνια σου, αλλά φυσικά και με τα cargo pants, αν είσαι φίλη των baggy γραμμών. Πρέπει να προσέξεις να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στο αθλητικό, το κολεγιακό και το λίγο πιο formal ύφος του look για το γραφείο. Πάρε έμπνευση από τα fashion girls και μην φοβηθείς το κρύο. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε άψογες!

https://www.instagram.com/p/CjwrDUcOYwT

Street style inspo με το συνδυασμό που θέλεις να δοκιμάσεις από αύριο κιόλας: