Η μαύρη φούστα της Victoria Beckham έχει κάτι από το slip dress που φόρεσε στο γάμο του Brooklyn

Ναταλία Κατσακιώρη
Η μαύρη φούστα της Victoria Beckham έχει κάτι από το slip dress που φόρεσε στο γάμο του Brooklyn

Η mini, μαύρη φούστα του χειμώνα έχει δαντέλα και sexy, θηλυκή διάθεση.

Η Victoria Beckham είναι μία από τις γυναίκες με fashion εμμονές. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν λάβει κανείς υπόψη του το τρόπο ζωή της, τη διατροφή της (που πέρυσι μας σόκαρε, όταν μάθαμε ότι τρώει επίχρόνια το ίδιο γεύμα, κάθε μέρα), τα μαλλιά της, αλλά και το στυλ της, το ποίο παραμένει σχεδόν ίδιο από την περίοδο που ήταν ακόμη μέλος των Spice Girls. Τι σου θύμισα τώρα, ε; Και, όμως, η Victoria παραμένει εκνευριστικά ίδια, σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της, πάντα άψογη, πάντα πιστή στο minimal glam style της.

Το ότι δημιούργησε τάση με την εμφάνιση της στο γάμο του γιου της Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz το ξέρεις. Είναι το πιο πολυσυζητημένο slip dress του περασμένου καλοκαιριού, που άλλαξε το wedding guest look και μας έκανε όλες να ψάχνουμε για το τέλειο maxi, σατέν φόρεμα. Αφού, λοιπόν, μιλάμε για fashion εμμονές δεν θα σου κάνει καμία εντύπωση, αν σου πω ότι η αγαπημένη mini φούστα της Victoria για το φετινό χειμώνα έχει κάτι από το καλοκαιρινό της slip dress. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία «slip skirt», δηλαδή μία φούστα που είναι σαν να έχει κόψει κανείς το πάνω μέρος από το ίδιο φόρεμα, αφήνοντας μία mini, loose φούστα με ασύμμετρες μύτες και δαντέλα στα τελειώματα, πάντα σε πολυτελές, satin ύφασμα.

Victoria Beckham: Κυκλοφορεί επιτέλους το viral slip dress που φόρεσε στο γάμο του γιου της Brooklyn

Η Victoria Beckham συνδύασε τη φούστα της με εντυπωσιακές μπότες σε στυλ κάλτσα.

https://www.instagram.com/p/CfUnO7rocHY

H συγκεκριμένη φούστα είναι η αγαπημένη της Victoria, αφού την έχει φορέσει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Από το show του Simon Porte Jacquemus, μέχρι την πρεμιέρα του «Save our Squad», και μάλιστα αγαπά να το συνδυάζει με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά. Με μάυρη ή λευκή μπλούζα/πουκάμισο, με ρομαντικό φιόγκο στο λαιμό, μαύρο σακάκι και τις αγαπημένες της Victoria Beckham μπότες σε στυλ κάλτσα, που δίνουν το εφέ ενός παντελονιού, κολάν, και φτάνουν μέχρι τους μηρούς. Minimal, sexy και μικρές statement λεπτομέρειες, το χαρακτηριστικό Victoria Beckham style.

https://www.instagram.com/p/Ck8Nt81oObD