Total black για την Τόνια Σωτηροπούλου που λέει ναι στον πιο διαχρονικό συνδυασμό για βράδυ

Ναταλία Κατσακιώρη
Total black για την Τόνια Σωτηροπούλου που λέει ναι στον πιο διαχρονικό συνδυασμό για βράδυ

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας δείχνει το πιο επίκαιρο και κλασικό σύνολο, που μπορούμε να φορέσουμε σε ένα party night. 

Γενικά την περίοδο των γιορτών μας πιάνει μια αγωνία στο κομμάτι του styling. Τι θα φορέσουμε, τι πρέπει να ψωνίσουμε και ποιο outfit θα είναι το κατάλληλο για εμάς, ανάλογα με το κάλεσμα και την εξέλιξη της βραδιάς μας. Προσωπικά, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, που του αρέσει να είναι έξω όλη την ημέρα, ειδικά την περίοδο των γιορτών. Shopping, φαγητό και ποτό με φίλους, βόλτες και εκδηλώσεις. Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές αυτές τις μέρες, οπότε εκτός από τα σύνολα που θα έχουμε προγραμματίσει αποκλειστικά για τις βραδιές των ρεβεγιόν, θέλουμε να έχουμε ένα outfit passé par tout. Που να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει να σου προτείνει το ιδανικό look.

To total black look της Τόνιας θα γίνει η go to επιλογή σου.

https://www.instagram.com/p/Cl04k4eoRPI

Το μαύρο cut out φόρεμα της Μαρίας Ολυμπίας κήρυξε επίσημα την έναρξη των γιορτών

Αρχικά, η Τόνια επέλεξε την πιο safe, αλλά και sexy εκδοχή του total black look. Συνδύασε το μαύρο, wide leg παντελόνι της, με ψηλή μέση, με ένα υπέροχο κορμάκι, επίσης σε μαύρο. Το κορμάκι είναι από τη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Χριστίνας Κατσαούνη, και το προσωπικό της brand, The C Edition. Με μαλακό, ελαστικό ύφασμα και διάφανα μανίκια, είναι η ιδανική επιλογή για σένα, που ψάχνεις ένα ιδιαίτερο item, που δεν θα σε περιορίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι τα κορμάκια είναι γενικά από τα άνετα κομμάτια, που μπορούν να φορεθούν πανεύκολα μέσα από παντελόνια και φούστες, χωρίς να σε παιδέψουν καθόλου.

https://www.instagram.com/p/Cltfwr4o_zf

Η Τόνια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία δερμάτινη ζώνη, με χρυσή αγκράφα και ένα ζευγάρι chunky loafers σε λουστρίνι, με διακριτική αγκράφα. Μιλάμε για ένα πολύ εύκολο και βολικό outfit, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί με μία πλεκτή ζακέτα από πάνω και το πολύχρωμο παλτό σου. Αν συνεχίσεις την έξοδο σου με φαγητό και ποτό, μπορείς να μείνεις μόνο με το κορμάκι σου, με τα ημιδιάφανα, sexy μανίκια και να συμπληρώσεις με ένα κόκκινο κραγιόν.