X-mas vibe: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει ναι στα άνετα παντελόνια ακόμη και για το look του ρεβεγιόν

Ναταλία Κατσακιώρη
X-mas vibe: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει ναι στα άνετα παντελόνια ακόμη και για το look του ρεβεγιόν

Η άνεση μπορεί να μας ακολουθήσει και την ημέρα των Χριστουγέννων χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουμε τίποτα από το glam των γιορτών.

Η μέρα των Χριστουγέννων έφτασε και μας βρίσκει όλους σε γιορτινή διάθεση (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω). Τι έχει το πρόγραμμα, λοιπόν, για σήμερα; Ακόμη και να μείνετε σπίτι με τους αγαπημένους σας φορέστε κάτι γιορτινό, κάτι εντυπωσιακό, κάτι λαμπερό, κάτι σε x-mas mood! Η μόνη ένσταση που σίγουρα θα έχεις είναι η γνωστή ερώτηση, τι μπορεί να γίνει με την άνεση και την πρακτική πλευρά του πράγματος. Γιατί αυτές τις μέρες συχνά έχουμε και τη θέση της οικοδέσποινας ή θα είμαστε εκτός σπιτιού για ώρες, κάτι που σημαίνει ότι το αγαπημένο μας micro mini φόρεμα παγιέτα, μάλλον δεν θα είναι και η πιο «σοφή» επιλογή.

Όπως έχουμε πει η μόδα είναι σύμμαχος μας και έχει βρει για εμάς τις πιο κομψές και stylish λύσεις, για να μην χρειάζεται να καταπιεστείς σε καμία απολύτως περίσταση, ακόμη και αν μιλάμε για την ημέρα των Χριστουγέννων και το ρεβεγιόν. Τα παντελόνια ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και θα τα φορέσουμε και στις γιορτές, επιλέγοντας τα κατάλληλα items. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δύο combos για το αποψινό βράδυ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται για τις γιορτές με το πιο sparkly item

Δύο x-mas συνδυασμοί με παντελόνι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Barbiecore mood: Το ροζ και το έντονο φούξια είναι τα χρώματα της χρονιάς. Το Barbiecore trend ήταν το αγαπημένο των fashion insiders για το 2022 και η Σταματίνα επέλεξε να το φέρει και στο x-mas look της. Διάλεξε, λοιπόν, ένα wide leg παντελόνι σε λαμπερό φούξια και ένα matching, crop top από πάνω με μακριά μανίκια και sexy cut out στην πλάτη. Συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι, pointe, metallic γόβες και λαμπερά κοσμήματα. Εσύ μπορείς να το παρακάνεις λίγο περισσότερο αν θες με τα αξεσουάρ γαι ένα ακόμη πιο edgy αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CmD-ZKxKljx

Elastic love: Η δεύτερη επιλογή της είναι και η πιο εκκεντιρκήκαι έχει την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου των MI-RO. Μία ολόσωμη φόρμα σε στυλ κολάν, από ζέρσει ύφασμα, σε μια πραγματικά μοναδική απόχρωση του baby blue, που ακροβατεί με το silver. Με one shoulder σχέδιο και κάποιες σούρες στο πάνω μέρος , μοιάζει με την elegant, glamorous εκδοχή των yoga uniforms. Ότι πιο ανατρεπτικό και άνετο για τις ημέρες των γιορτών. Αξιοποίησε τα lycra κομμάτια της ντουλάπας σου και δημιούργησε τη δική σου εκδοχή μιας ολόσωμης φόρμας. Από πάνω ρίξε το σακάκι σου και ολοκλήρωσε με γόβες ή μποτάκια σε στυλ κάλτσας. Ο Yves Saint Laurent έδωσε το inspo και οι υπόλοιποι ακολοθούμε.

https://www.instagram.com/p/Cl5kSZ7qZ-H