Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τις παγιέτες με έναν ανατρεπτικό τρόπο και τους έδωσε casual χαρακτήρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τις παγιέτες με έναν ανατρεπτικό τρόπο και τους έδωσε casual χαρακτήρα

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπά τη λάμψη και βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να βάλει τις παγιέτες σε ένα καθημερινό look. 

Τις εβδομάδες πριν από τις γιορτές όλες οι κυρίες της τηλεόρασης κάνουν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις τους σε x-mas mood. Από τη μία είναι απόλυτα λογικό, και φυσικά απολαμβάνουμε όλο αυτό το χριστουγεννιάτικο extravagant. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί τους σε μεγάλο βαθμό και να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας festive outfits για το 2022. Γιατί, ναι μεν, θα βγούμε και θα κάνουμε εντυπωσιακές εξόδους κατά τη διάρκεια των γιορτών, όμως το casual chic είναι το style που επιλέγουμε οι περισσότερες, ακόμη και για τα ρεβεγιόν.

Κάνουμε, δηλαδή, να εφευρετικό mix & match και συνδυάζουμε τα άνετα, cozy κομμάτια της ντουλάπας μας με τα πιο εντυπωσιακά, extravagant items που έχουμε πάρει ήδη για τις γιορτές. Έτσι είμαστε όλες χαρούμενες, λαμπερές και fashionable, χωρίς να στερηθούμε τίποτα από την άνεση μας. Αυτό είναι εξάλλου και ο στόχος στις γιορτές, να περάσουμε καλά και να ξεκουραστούμε, νιώθοντας ο εαυτός μας μέσα στα ρούχα μας. Κια η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί το ίδιο attitude.

Οδηγός αγοράς:Οι πιο stylish πιτζάμες για σένα που θες να περάσεις τις γιορτές στο κρεβάτι σου

To mix & match σύνολο της Ελένης και η φούστα με μαύρες παγιέτες.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει την ίδια άποψη με εμάς και σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην καθημερινή της εκπομπή έκανε το απόλυτο mix & match, χρησιμοποιώντας δύο κομμάτια, που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, κάνοντας ένα αντρεπτικό combo. Χρησιμοποιήσε μία midi φούστα με παγιέτες και ίσια, loose γραμμή, σε διαχρονικό μαύρο χρώμα, με ένα balloon style πουλόβερ με v-neck και μανίκια σε τρία τέταρτα, σε ένα έντονο κόκκινο, που έμοιαζε με κοραλί.

https://www.instagram.com/p/CmY88k_NrNE

Πάνω από το πουλόβερ έδεσε μία λεπτή, μαύρη ζώνη, χαμηλά στη μέση, ενώ τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα παρέμειναν σε minimal style. Η Ελένη επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο με ένα ζευγάρι δερμάτινες, pointy μπότες, ένα διαχρονικό σχέδιο, που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Έτσι, κατάφερε να δημιουργήσει ένα outfit, που είναι από τη μία γιορτινό και sparkly, χωρίς να χάνει τίποτα από την πρακτική πλευρά, που πρέπει να έχουν τα σύνολα μας, μια κρύα, χειμωνιάτικη μέρα.