Fishnet dress: Η Ζέτα Μακρυπούλια απογείωσε το πιο ανατρεπτικό φόρεμα των γιορτών

Ναταλία Κατσακιώρη
Fishnet dress: Η Ζέτα Μακρυπούλια απογείωσε το πιο ανατρεπτικό φόρεμα των γιορτών

Αν ψάχνεις ένα ιδιαίτερο φόρεμα για τις βραδινές σου εμφανίσεις, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το ανατρεπτικό φόρεμα που θα λατρέψεις.

Ναι, το 2023 είναι επιτέλους εδώ και πολλοί από εμάς επιλέξαμε να περάσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και τις αγαπημένες μας συνήθειες. Μία από αυτές είναι και το «Ρουκ Ζουκ», η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια, που με τα special edition επεισόδια της μας κρατά συντροφιά και τα βράδια των γιορτών. Η Ζέτα είναι η ψυχή του συγκεκριμένου project και δεν θα μπορούσ να μην κάνει μία λαμπερή εμφάνιση και στα πρωτοχρονιάτικα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού.

Γενικά, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα που τολμάει να κάνει ιδαίτερα outfits, επιλέγοντας πολλά διαφορετικά κομμάτια, που συνδυάζει με ανατρεπτικό τρόπο. Χρώματα, ιδιαίτερες υφές, εντυπωσιακές γραμμές και sexy attitude είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά στοιχεία των outfits της Ζέτας, που φυσικά τώρα κατά την περίοδο των γιορτών έγιναν πιο εντυπωσιακά. Υπήρξε, όμως, ένα συγκεκριμένο look που ξεχωρίσαμε, ένα σύνολο με το πιο ανατρεπτικό φόρεμα της σεζόν, που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cm4RZ9WLWyw

Το sparkly φόρεμα της Ζέτας είναι πιο elegant από την οποιαδήποτε διαφάνεια.

Το φόρεμα που διάλεξε η Ζέτα είναι πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Μιλάμε για το fishnet dress, δηλαδή το φόρεμα τύπου δίχτυ. Γενικά, οι διαφάνειες είναι τάση και το ξέρεις και το ύφασμα τύπου δίχτυ είναι η πιο edgy και ανατρεπτική εκδοχή τους. Είδαμε τις διαφάνειες στο street style ήδη από το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το πώς θα ενταχθούν στα βραδινά σύνολα των γιορτών. Μόλις είδαμε τις sparkly λεπτομέρειες στα fishnet items της σεζόν, μπήκαμε αμέσως στη σχετική διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Cm1VM3muNT1

Η Ζέτα φρόντισε να φορέσει ένα midi, στενό φόρεμα σε ασημί δίχτυ με strass, με μακριά μανίκια και minimal γραμμή. Από μέσα φόρεσε μία στενή, pencil φούστα σε μαύρο και από πάνω ένα ασορτί bra top. Φυσικά, για να φορέσουμε από πάνω ένα fishnet dress πρέπει τα κομμάτια που θα βάλουμε από μέσα να είναι σε second skin shape, δηλαδή όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σώμα, όπως αυτά που επέλεξε έξυπνα και η Ζέτα Μακρυπούλια. Από κάτω συνδύασε το look με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με μεταλλική λεπτομέρεια στη μύτη, ενώ τα αξεσουάρ περιορίστηκαν σε μια μαύρη, λεπ΄τη ζώνη που τόνισε τη μέση της.