Το αγαπημένο παντελόνι της Τόνιας Σωτηροπούλου που τονίζει έξυπνα το γυναικείο σώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αγαπημένο παντελόνι της Τόνιας Σωτηροπούλου που τονίζει έξυπνα το γυναικείο σώμα

Άνετο και κομψό είναι το παντελόνι που ψηλώνει τα πόδια και αναδεικνύει τη μέση.

Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να ξέρουμε καλά το σώμα μας; Το να γνωρίζεις τις αναλογίες σου, τα θετικά σου στοιχεία, αλλά και κάποια που ίσως θεωρείς αρνητικά, πίστεψε με είναι μεγάλο plus στη διαδικασία του styling. Και οι Ελληνίδες δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι. Με το να δούμε δηλαδή τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να αποδεχτούμε τα καλά και τα κακά και να χτίσουμε μια αληθινή σχέση με τη μόδα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου από την άλλη φαίνεται πως έχει περάσει με επιτυχία αυτό το στάδιο, έχοντας βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να αναδείξει μέσα από το ντύσιμο της. Για αυτό και έχει δημιουργήσει ένα πολύ προσωπικό style, που την κάνει να ξεχωρίζει. Η Τόνια έχει πολλούς ακολούθους στα social media, που θαυμάζουν το τρόπο που ντύνεται τόσο στις καθημερινές, all day εμφανίσεις της, όσο και στο κόκκινο χαλί, όπου προτιμά συνήθως δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 must-have κομμάτια της γκαρνταρόμπας του 2023 είναι εδώ

Το αγαπημένο παντελόνι της Τόνιας κολακεύει τα πόδια με τον πιο έξυπνο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CmESBilIpAK

Αν ακολουθείς την Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι είναι fan των άνετων παντελονιών, όπως και οι περισσότερες από εμάς. Τα wide leg pants ήταν μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις της χρονιάς που μας πέρασε, ξεκινώντας από τα denims και τα υφασμάτινα παντελόνια, για να φτάσουμε στα 00s parachute pants. Η Τόνια βέβαια έχει βρει ένα shape, που ψηλώνει αυτόματα τα πόδια και καλύπτει τυχόν μικρές ατέλεις στην κοιλίτσα.

Επιλέγει συχνά να φοράει υφασμάτινα παντελόνια με ψηλή μέση, που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, με φαρδιά μπατζάκια και πιέτες που ξεκινάνε από τη μέση, για να καταλήξουν στους γοφούς. Ένα πολύ έξυπνο fit, που τονίζει τη μέση και ψηλώνει τα πόδια, ενώ είναι παράλληλα άνετο και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Η Τόναι έχει το συγκεκριμένο παντελόνι σε λευκό, μπεζ και μαύρο, το οποίο όπως φαίνεται είναι από τα αγαπημένα της. Δοκίμασε το και εσύ!