Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνδύασε τις χρυσές μπότες με ένα σύνολο έκπληξη -Μήπως να το τολμήσουμε;

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνδύασε τις χρυσές μπότες με ένα σύνολο έκπληξη -Μήπως να το τολμήσουμε;

Οι μπότες είναι το αγαπημένο ζευγάρι του χειμώνα. Όταν, μάλιστα, έχουν και ένα ιδιαίτερο, μεταλλικό δέρμα τότε μπορούν να απογειώσουν κάθε σύνολο.

Επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας μετά τις γιορτές και το ίδιο έκαναν και οι καθημερινές, τηλεοπτικές εκπομπές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε και πάλι να μας λέει καλημέρα κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της «Happy day», όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Και μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν και επίσημα από αυτό το Σαββατοκύριακο και έπειτα, αλλά η λάμψη τους θα κρατήσει λίγο παραπάνω. Ή τουλάχιστον αυτό θα θέλαμε. Πώς μπορούμε, όμως, να πετύχουμε κάτι τέτοιο ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις;

Το αγαπημένο παντελόνι της Τόνιας Σωτηροπούλου που τονίζει έξυπνα το γυναικείο σώμα

H πιο εύκολη λύση είναι να διατηρήσουμε ένα μικρό βαθμό glamorous στα σύνολα μας. Και δεν εννοώ φυσικά να εμφανιστείς με το outfit του ρεβεγιόν στο γραφείο, αλλά να κρατήσεις ορισμένα στοιχεία κλειδιά στο styling του Ιανουαρίου. Αυτά θα μπορούσαν να είναι κάποια αξεσουάρ, ρούχα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή έντονα χρώματα, αλλά και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια. Αυτό έκανε και η Σταματίνα, φορώντας ένα ζευγάρι χρυσές, μεταλλικές μπότες λίγες μέρες μετά την αλλαγή του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CmG_Mb8qzZi

Χρυσές μπότες + printed set: τελικά λειτουργεί;

Έχουμε συνηθίσει να μην ρισκάρουμε και να ακολουθούμε συνήθως safe μονοπάτια στον τρόπο που ντυνόμαστε. Αν είσαι φανατική υποστηρικτής της παραπάνω άποψης, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι σίγουρα για σένα. Γιατί αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα ιδιαίτερο σύνολο, ένα πρωτότυπο combo, που αξίζει να δοκιμάσεις. Η έμπνευση έρχεται από το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που περιλαμβάνει ένα all over printed set και ένα ζευγάρι μεταλλικές μπότες.

https://www.instagram.com/p/Cm_S_ENqZ5s

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα φόρεσε ένα ξεχωριστό matching set με μια midi, ψηλόμεση, αέρινη φούστα με σκίσιμο στη μέση και κουμπιά και ένα ασορτί crop top, με μακριά μανίκια, στο ίδιο κόκκινο print με μπλε και κίτρινα λαχούρια. Ένα bold σύνολο από μόνο του. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε εκεί και το απογείωσε, επιλέγοντας ένα extravagant ζευγάρι παπούτσια, για να ολοκληρώσει το look. Οι χρυσές μπότες της πάνω από το γόνατο έδωσαν το απαραίτητο edginess στο outfit και μας έδωσαν έμπνευση για τα πρώτα σύνολα της χρονιάς.