Η Βίκυ Καγιά έκανε τον πιο κομψό χειμωνιάτικο συνδυασμό με καρό σακάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά έκανε τον πιο κομψό χειμωνιάτικο συνδυασμό με καρό σακάκι

Καρό σακάκι, κολάν και μπότες. Το combo που δεν χάνει ποτέ!

Τα σακάκια είναι από τα πιο χρήσιμα items της ντουλάπας μας και αν λάβουμε υπόψη μας και τον καιρό στη χώρα μας που είναι καλός το μεγαλύτερο διάστημα, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι ένα σακάκι σε οποιοδήποτε style θα σου είναι πάντα χρήσιμο. Πόσο μάλλον ένα κάρο, διαχρονικό σακάκι.

Το tartan είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα prints της χρόνιας, αν και η αλήθεια είναι ότι τα καρό υπήρξαν πάντοτε μια καλή επιλογή για κάθε γυναίκα. Κυρίως γιατί συνδυάζονται εύκολα, είναι πάντα relevant και μπορούμε αξιοποιηθούν σε looks από το πρωί στο γραφείο μέχρι και τη βραδινή μας έξοδο. Η Βίκυ Καγιά, που ως γνωστόν έχει μια από τις πιο ενημερωμένες γκαρνταρόμπες και λατρεύει τα basics μας έδειξε πώς μπορούμε να φορέσουμε το καρό σακάκι μας και στο κρύο.

Barbiecore και για την Κλέλια Ανδριολάτου που συνδύασε το ροζ με ένα χρώμα έκπληξη

Η Βίκυ Καγιά έκανε το απόλυτο winter combo με καρό σακάκι.

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό στυλ, με looks κοντά στο χαρακτήρα και την αισθητική της. Τα κλασικά κομμάτια είναι τα αγαπημένα της για τις casual chic εμφανίσεις της χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες τάσεις και δεν εντάσσει statement key pieces σε κάποια από τα outfits της. Επενδύει δηλαδή στο miz and match την πιο έξυπνη τακτική styling κατά τη γνώμη μου γιατί έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου αλλά και να ενεργοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου.

https://www.instagram.com/p/Cn13QOkqOve

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά μας έδειξε τον πιο elegant τρόπο να φορέσεις το καρό σακάκι σου τις κρύες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ φόρεσε ένα κάρο σακάκι που φτάνει μέχρι τους γοφούς, με εξωτερικές τσέπες σε μπεζ, κόκκινη και μαύρη απόχρωση. Από μέσα επέλεξε ένα λευκό, χοντρό πλεκτό σε στυλ ζιβάγκο, με cozy λαιμό. Από κάτω φόρεσε ένα μαύρο κολάν και vinyl, flat ασορτί μπότες πάνω από το γόνατο, που φτάνουν μέχρι το μηρό. Τέλος, κράτησε μια μεγάλη clutch bag σε καπιτονέ στυλ και matching απόχρωση. Ένας έξυπνος τρόπος να αξιοποιήσεις τα σακάκια σου και τις μέρες με χαμηλή θερμοκρασία.